Оля Цибульська виставила всю душу напоказ, але не перед чоловіком: крім Дзідзьо знайшовся інший кандидат

Оля Цибульська показала підписникам доволі відверту світлину, де демонструє глибоке декольте та пишні форми. Як реагує чоловік співачки на провокаційні публікації дружини та що відомо про загадкового незнайомця, який носить на руках головну кицю країни?

Героїня цього матеріалу — Оля Цибульська. Її називають головною кицею країни та вона цілковито відповідає цьому статусу. Українська публікує знає її як співачку, теле та радіоведучу. Цибульська хоч і позитивна та відверта артистка, але як людина доволі скритна й особисте життя тримає у таємниці. Багато років зірка навіть не показувала обличчя свого чоловіка та наважилася на це лише нещодавно.

Олю Цибульську називають головною кицею країни
Олю Цибульську називають головною кицею країни

Оля давно одружена, але якщо артиста ні разу не підозрювали у службовому романі — це поганий артист. Знаменитості приписували роман з українським співаком Михайлом Хомою, більше відомим як Дзідзьо. Співаки довгий час не реагували на пліткарів, але коли зіркам почали приписувати спільних дітей, спростували чутки про свої стосунки зауваживши, що між ними суто ділові відносини.

В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що був час, коли через такі балачки чоловік ревнував її до колег по сцені, але згодом пара розв’язала це питання і більше до нього не поверталася.

Нещодавно зірка опублікувала сторіс, де показала фанатам те, що раніше показувала лише чоловіку. Оля виклала архівний, відвертий знімок за 2017 рік, де позує у відвертому вбранні з дуже глибоким декольте.

Оля Цибульська широко розпахнула душу та показала того, хто носить її на руках
Оля Цибульська широко розпахнула душу та показала того, хто носить її на руках

Але це не єдине, чим Цибульська вразила підписників. На фотографії за 2019 рік Олю на руках тримає загадковий чоловік, на якому з одягу присутня тільки спідня білизна та шкарпетки. Таємничим персонажем виявився хореограф та модель, Ілля Кагіян. Інстаграм танцюриста виявився не менш цікавим за світлину, яку виклала Цибульська. Чоловік не соромиться викладати фото без одягу та інші провокаційні знімки. Ймовірно, що Ілля та Оля працювали разом та перебувають у дружніх стосунках.

Нагадаємо, що Оля Цибульська стала переможницею першої української “Фабрики Зірок” у 2007 році.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.