Заради кого Марія Яремчук покинула Олександра Пономарьова? Перед співачкою постав нелегкий вибір

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук свого часу стали настільки вдалим дуетом, що зіркам приписували поза екраном роман. Однак дуже скоро історія закінчилася неочікуваним чином.

Одразу після того, як Олександр Пономарьов та Марія Яремчук заспівали дуетом шанувальники почали перешіптуватися про можливий роман між зірками, настільки вони гармонійно виглядали разом. Співак лише підлив олії у вогонь, коли заявив, що в нього стосунки з молодою співачкою.

Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени
На кого Марія Яремчук проміняла Пономарьова

Натомість Марія відреагувала досить несподівано, одразу спростувавши його слова і давши зрозуміти, що їй це дуже не сподобалося. Виконавці виконали разом декілька пісень, а вже зовсім скоро Яремчук зникла зі сцени.

На кого Марія Яремчук проміняла Пономарьова

На кого Марія Яремчук проміняла Пономарьова

Свою успішну кар’єру, можливість виступати та співати дуетом з золотим голосом України Олександром Пономарьовим Марія Яремчук проміняла на власне щастя. Зірка зізналася, що мала страх виступів перед великою аудиторією, і тому, почувалася дуже некомфортно.

Артистка прийняла непросте рішення завершити кар’єру, адже обрала себе та своє здоров’я. Знову публічно заговорити зі своєю публікою співачка наважилася лише після початку повномасштабної війни в Україні, адже відчувала відповідальність та бажання продемонструвати свою солідарність та підтримку усій Україні.

Зокрема, Марія навіть зробила реліз нової композиції, яку записала, щоб підтримати захисників. Втім, жодної інформації про себе, свою сім’ю або стосунки вона не надає. Цілком імовірно, що артистка вже давно заміжня або навіть народила дитину, а її фанати про це навіть і не здогадуються.

Ще до свого зникнення Марія вела досить закритий образ життя, що вже й казати про її вибір повністю стати непублічною.

Схожі статті