Андрій Бєдняков показав свою 7-річну доньку Ксенію: дівчинка — маленька копія тата і такая ж гуморна

Андрій Бєдняков — популярний телеведучий та актор. Найбільшу відомість він здобув під час роботи на проєкті "Орел та Решка", і сьогодні зірка став великим улюбленцем української публіки. Нещодавно Андрій поділився відео з донькою, яка дуже схожа на свого зіркового батька.

Коли артист здобуває велику популярність, то вся країна починає слідкувати не тільки за знаменитою особою, а й за його родиною. Проте є зірки, які намагаються ретельно приховати свою сім’ю від пліток та обговорень серед публіки. Деякі артисти навіть не показують фанатам своїх дітей або обранців, оскільки хочуть тримати особисте тільки поряд з собою, якомога далі від допитливих очей.

Відомий телеведучий та улюбленець української публіки, Андрій Бєдняков, давно одружений і має двох дітей. Знаменитість досить не часто публікує сімейні світлини у соціальних мережах, але й не тримає історію свого сімейного щастя під сімома замками.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка одружені з 2014 року
Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка одружені з 2014 року

Ведучий зробив пропозицію руки та серця своїй коханій ще у 2014 році. Обраницею Андрія стала його колега по проєкту “Орел та Решка”, акторка та телеведуча, Анастасія Коротка. Факт свого весілля знаменитостям приховати не вдалося, але фотографії зі святкування подружжя показало прихильникам лише на 4 річницю.

У 2015 році у зірок народилася донька, Ксенія, після чого життя артистів перевернулося на 360 градусів. Бєдняков дізнався, що таке справжнє щастя і безмежне кохання, та хоч ведучий і намагається особисте від публічного тримати на дистанції, інколи Андрій не може приховати свою любов до сім’ї. Нещодавно шоумен поділився відео, де його 7-річна донька співає пісню “Ой у лузі червона калина”. Підписники звернули увагу, що дівчинка схожа на обох батьків: від мами успадкувала красу, а очі — від батька.

Місяць тому Андрій Бєдняков ошелешив шанувальників приємною новиною — у нього народився син. Світлину з сином на руках ведучи поки що не показав, опублікувавши тільки фото ніжки малюка і вибачився, що не зміг бути присутнім на народженні другої дитини.

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков зараз активно займається волонтерством та привозить необхідну допомогу у прифронтові міста на села.

Схожі статті