Ольга Сумська змінила колір волосся і відрізала короткий чубчик: у 56 років стала копією Брітні Спірс

Знаменита українська акторка Ольга Сумська сколихнула мережу, з'явившись на публіці з новою модною зачіскою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Впродовж довгої та успішної кар’єри на сцені Ольга В’ячеславівна ніколи не зраджувала своїй зачісці. Візитівкою красуні завжди було розкішне довге світле волосся з темними прядками. Дана зачіска ідеально поєднується з темними пишними бровами артистки та неймовірно глибокими карими очима.

Як виглядала Оля Сумська у 17 років
Ольга Сумська змінила колір волосся та відрізала короткий чубчик

Втім, фанати які мріють побачити зірку з іншою зачіскою та в іншому стилі мали безліч можливостей спостерігати за Сумською в різних амплуа, адже це один з плюсів зйомок у кіно та участі у виставах — перевтілення в героїв, які можуть мати дуже різні зовнішні дані.

Ольга Сумська змінила колір волосся та відрізала короткий чубчик

Нещодавно зірка знову здивувала користувачів мережі неочікуваним образом. На цей раз Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому постала з незвичним для неї відтінком блонду та коротко підстриженим чубчиком.

Ольга Сумська змінила колір волосся та відрізала короткий чубчик

Така зачіска віддалено нагадує стиль Брітні Спірс у двотисячних. Варто відмітити, що які образи б Сумська не приміряла, їй все личить. Можливо це пов’язано з тим, що зірка вміє поринати у них не тільки зовнішню, але і своєю душею. Адже важливо не тільки зобразити героя, але й цілковито його зрозуміти.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні артистка активно бере участь у благодійних концертах та виставах. Також вона дотримується проукраїнської позиції. У зв’язку зі скандалом з її старшою донькою Тонею, яка проживає в москві, Ольга В’ячеславівна заявила, що не збирається ніяк її виправдовувати.

Схожі статті