Оля Фреймут, яка знаходиться у Лондоні, зателефонувала батьку Злати: “Така собі розмова з колишнім”

Відомо, що рідним батьком Злати, старшої доньки Олі Фреймут, є іноземець, на ім'я Ніл Мітчелл. В одному випуску шоу "Ревізор" ведуча зателефонувала колишньому прямо під час знімань, і нагадала цю історію своїм фанатам в Instagram. Дізнайтеся, як це було.

Оля Фреймут завжди була відомою особистістю у світі шоу-бізнесу, але попри це своє приватне життя не часто виставляла на загальний огляд. Особливо зараз, коли знаменитість покинула Україну, евакуювавшись з маленькими дітьми у безпечне місце, пані Оля майже повністю зникла з радарів. Про погоду в сім’ї зірки теж майже нічого невідомо.

Фреймут одружена з головним директором “Нового каналу”, Володимиром Локотко. Знаменитості одружилися в травні 2017, але свої стосунки приховували аж до народження дитини. Після чого телеведуча публічно повідомила, що батьком її сина дійсно є Володимир, аби уникнути неправдивих пліток у свою адресу. У знаменитої пари також є спільна донька. Ольга навіть офіційно взяла прізвище чоловіка та змінила документи, але сценічний псевдонім залишився без змін.

Оля Фреймут одружена з Володимиром Локотко з 2017 року
Оля Фреймут одружена з Володимиром Локотко з 2017 року

Але ж Оля Фреймут мама трьох дітей. У ведучої є старша донька, Злата, якій зараз вже 16 років і вона проживає окремо від мами, здобуваючи освіту в одному з Американських навчальних інтернатів. Свого первістка зірка народила від іноземця, на ім’я Ніл Мітчелл. Вони познайомилися у Британії, куди Оля прилетіла вивчати журналістику. Закордонний залицяльник одразу почав проявляти симпатію до молодої та починаючої зірки, й продовжував доводити своє кохання до неї, навіть після відмови. Згодом Фреймут закохалася в Ніла та завагітніла.

Але щасливою сім’ю було назвати неможливо. Між парою швидко виникли розбіжності, чоловік виявився ревнивим та агресивним, через що Оля прийняла рішення розлучитися з обранцем та народжувати дитину в Україні.

Ольга Фреймут та її старша донька, Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та її старша донька, Злата Мітчелл

Але ця тема досі не залишає Фреймут у спокою і ведуча не відмовляє собі зайвий раз пожартувати з цього. В одному з випусків Ревізора, пані Оля перед камерами подзвонила колишньому і залишила на автовідповідач повідомлення, що їм потрібно терміново поговорити.

“Якщо вам потрібен телефон Ніла, я можу продиктувати на всю країну. Дзвоніть йому, особливо вночі, щоб не спав. Такий собі дзвінок колишньому”, — промовила Оля на зніманнях.

Оля Фреймут зателефонувала колишньому чоловіку під час знімань
Оля Фреймут зателефонувала колишньому чоловіку під час знімань

Та хоч ця серія була в ефірах доволі давно, нещодавно Фреймут виклала це відео в сторіс і пожартувала, що лише в Україні вона може бути собою.

Нагадаємо, Оля Фреймут нещодавно перебувала у Лондоні на арт-виставці, про що повідомила в Instagram сторіс. До цього місцеперебування знаменитості було невідомо.

Схожі статті