Ким працюють чоловіки телеведучих Нового каналу: Ольги Фреймут, Лесі Нікітюк, Олени-Крістіни Лебідь

За спинами популярних та знаменитих жінок, актрис, співачок та телеведучих, часто у тіні залишаються їх чоловіки. Дізнайтеся у матеріалі, ким працюють та як живуть обранці відомих ведучих "Нового каналу".

В українському шоу-бізнесі багато популярних жінок, які створили собі велику кар’єру та прославили своє ім’я не тільки в Україні, а й в інших країнах світу. Особливу відомість мають телеведучі, оскільки глядачі майже щоденно бачать їх у тих чи інших проєктах. У мережі про знаменитостей можна знайти багато особистої інформації, але мало кому відомо чим займаються чоловіки зірок.

Оля Фреймут

Найбільший стрибок популярності Оля Фреймут здобула завдяки ролі ведучій у телешоу “Ревізор”. Зірка навіть маючи трьох дітей віртуозно поєднувала догляд за сім’єю з материнством. Ольга працювала у різних популярних проєктах: “Підйом” на Новому каналі, “Голос країни”, “Від пацанки до панянки”, та інші. Але цікаво, ким працює чоловік знаменитої білявки?

Ольга Фреймут з чоловіком

З 2017 року Фреймут одружена з Володимиром Локотко, генеральним директором та продюсером Нового каналу. Чоловік хоч і займав не останню посаду на телебаченні, але знаменитим не був. Володимир майже не веде соціальні мережі, а популярним серед публіки став після весілля з Фреймут.

Леся Нікітюк

Телеведуча розважального шоу “Хто зверху?” до роботи на Новому каналі була мало кому відомою жінкою. Одного дня, звичайна провінційна дівчина Леся Нікітюк пройшла кастинг у проєкті “Орел та Решка” та відправилася подорожувати світом з командою шоу. Там ведуча показала свій талант та здібності, після чого Лесю почали запрошувати й на інші передачі. На сьогодні Нікітюк не одружена. Але тривалий час навколо знаменитості не вщухали плітки, що вона закрутила службовий роман зі своїм колегою, Сергієм Притулою. Та хоч зірки й мали тісні та теплі стосунки, свій роман знаменитості не підтвердили.

Самотня красуня Леся Нікітюк

Олена-Крістіна Лебідь

Олена в українському шоу-бізнесі одна з найскандальніших та провокативних ведучих. Її робота у проєкті “Аферисти в сітях” яскраве тому підтвердження, оскільки б не кожна наважилася на участь у подібному шоу. Обранець Лебідь не менш відомий чоловік, але в інших колах. З 2018 року зірка зустрічається з Павлом Розенко, який обіймає посаду віце-прем’єр міністра Україну. Політику 50 років і поки що пропозицію руки та серця своїй обраниці чоловік не зробив. Сама Олена віджартовується, що всьому свій час.

Олега-Крістіна Лебідь з бойфрендом

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.