Де навчаються діти ведучих 1+1: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Неля Шовкопляс, Наталія Мосейчук

До зіркових дітей постійно прикута особлива увага, тому спадкоємці знаменитостей вимушені відвідувати елітні учбові заклади. Куди ж ходять діти працівників каналу "1 + 1"?

Лідія Таран

Як виглядає квартира Лідії Таран
Де навчаються діти ведучих 1+1

Єдина дочка Лідія Таран Василіса після початку повномасштабної війни в Україні почала ходити у французьку школу. Не дивлячись на те, що дівчина вже досить доросла, адаптація в Європейському учбовому закладі пройшла досить успішно і Лідія Таран тішиться, що її донька має можливість набратися нового досвіду завдяки навчанню у французькомовному середовищі.

Марічка Падалко

Чоловік та діти Марічки Падалко
Де навчаються діти ведучих 1+1

Діти Марічки Падалко вирішили залишитися в Києві та проходити навчання в столиці, до того ж офлайн. Головною умовою для сім’ї, щоб діти мали можливість ходити в школу як і раніше було наявність укриття, де діти могли перебувати у безпеці під час повітряної тривоги. В якому саме учбовому закладі навчаються спадкоємці Падалко вона ге розповіла. Хіба що зізналася, що класи напівпорожні через війну.

Алла Мазур

Як виглядає син Алли Мазур
Де навчаються діти ведучих 1+1

Син Алли Мазур Артем навчається у престижній школі на Солом’янці. Школу Мазур вибирала таку, де б хотіла вчитися сама. Варто відмітити, що Артем всесторонньо розвинута особистість, яка підкорює фанатів Алли з року в рік.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс з чоловіком та синами
Де навчаються діти ведучих 1+1

Неля Шовкопляс має гіперактивних хлопчиків-двійнят. Де саме діти проходять навчання зірка не розповідає, але відомо, що вони знаходяться на території України.

Наталія Мосейчук

Де навчаються діти ведучих 1+1

Старший син телеведучої Антін здобуває вищу освіту в Україні в КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, паралельно вчився один семестр у Відні, а також зараз навчається онлайн в Німеччині в Кельнському університеті. Молодший син зірки навчається у 3-му класі в столичній школі. Хлопчик повернувся з Європи, не витримавши розлуки з родиною.

Схожі статті