Пора в дурку: Ольга Фреймут ошелешила зізнанням після вильоту з “Танців з зірками”

Ольга Фреймут вчиться бути неідеальною.

Після того, як пара Ольги Фреймут та Іллі Падзіна вибула з танцювального шоу, колишня учасниця вирішила поділитися змінами, що вже відбулися з нею. Про це вона розповіла у інтерв’ю проекту “Життя відомих людей”.

У розмові Ольга Фреймут зазначила, що досі вчиться бути неідеальною. Перше, що відмітила, що сидіти правим боком до камери їй вже майже звично. При цьому ексведуча вважає ліву сторону привабливішою. Вона зауважує, що намагається розібратися коли саме вона перетворилася на “Снігову королеву” і для цього працює з психогенетиком. Ольга Фреймут зізнається, що цей образ чудово підходить, коли будуєш кар’єру, але в житті поза роботою дуже заважає. Колишня ведуча і багатодітна мама говорить, що якби раніше вона підійшла до когось, плеснула по плечу чи звернулася до малознайомої людини на ти, її б точно забрали б у дурку. Це зірка до чого? До того, що танці дуже змінюють людину і вчать миритися зі своїми недоліками і приймати їх як частину себе.

З цієї нагоди Ольга Фреймут виклала на особистій сторінці відео з проекту, у підписі до якого зауважила, що тут вона неідеальна. Колишня учасниця зізналася, що танці змінили її погляди на життя і свідомість. Тепер вона боїться бути ідеальною, хоча раніше все було навпаки.

Попри це Ольга Фреймут продовжує викладати ролики, в яких вчить підписників правилам етикету. На останніх відео можна помітити неідеальний макіяж губ жінки, який, схоже, її більше не хвилює. А от прихильники не пропускають нагоди вколоти Ольгу Фреймут за макіяж.

Як говорить сама Ольга Фреймут, вона змогла розслабитися і дозволити собі бути неідеальною лише вийшовши заміж за Володимира Локотка.

Схожі статті