“Заробив грошенят та повертається до Іспанії”: Потап потрапив у скандал через новий виїзд за кордон

Після повернення Потапа з Іспанії до України серед аудиторії до нього склалося неоднозначне ставлення. Ба більше, кожна новина щодо продюсера викликає хвилю критику на його адресу.

Незадовго до початку війни Потап разом зі своєю дружиною Настею Каменських матір’ю та тещею опинився в Іспанії. Там він перебував аж до осені і повернувся до України декілька місяців тому.

У зв’язку з цим серед аудиторії продюсера почали активно критикувати. Не допомогла ні заява про територіальну оборону, ні новина про серйозну хворобу, з якою Потап боровся за кордоном. Нагадуємо, що у зірки був параліч обличчя, що було ускладненням після корона вірусу.

Потап покинув Україну та опинився в Німеччині

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Потап покинув Україну та опинився в Німеччині

І хоча зірка одразу ж підкреслив, що не знаходився в Іспанії, а подорожував світом, так як його дружина давала благодійні концерти, це не зупинило хвилю хейту.

Глядачі вельми гостро реагують на появу зірки у різноманітних шоу. Не так давно Потап взяв участь у зйомках фіналу проєкту “Голос країни”. Під відповідною публікацією в соціальній мережі Instagram посипалися коментарі, в яких Потапа навіть звинуватили у поверненні до Іспанії.

Потап покинув Україну та опинився в Німеччині

Втім, справа в тому, що виконавець насправді покинув Україну заради концерту у Берліні, щоб зібрати кошти для України. І на даний момент вже повернувся назад.

До речі, на тлі хейту на адресу Потапа розповзлися чутки про його розставання з Настею Каменських. Послужила їм тривала розлука зіркового подружжя, адже співачка також взяла на себе збір коштів на благодійність і подорожує без зіркового чоловіка.

Пара не дає жодних коментарів на рахунок можливого розлучення і на даний момент не спілкується з журналістами.

Схожі статті