Її звали Людмила: жінки “співочого ректора” Михайла Поплавського — історія кохання варта екранізації

Головний любитель вареничків зі сметаною та сала, Михайло Поплавський, ще той ловелас — на його рахунку два шлюби. Але про своє особисте життя розповідає він не дуже охоче. Чи є що приховувати "співочому ректору"?

Співак, педагог, ректор Михайло Поплавський родом з Кіровоградщини, села Мечиславка. Народився він у простій родині робітників, тому всього досягав сам. Після школи вступив до Горлівського ПТУ, де вивчився на машиніста електровоза. Початок біографії зовсім не схожий на життєпис зірки такого масштабу, як Михайло Михайлович. Але його шлях тільки починався.

Ще зі студентських років Поплавський зарекомендував себе як творча особистість, тому ніколи не відчував дефіциту уваги зі сторони протилежної статі.
З першою дружиною, Людмилою Голімбієвською, він познайомився, коли був директором сільського клубу. Жінка досі пам’ятає цю зустріч:

“Я бігла по містку, а він спускався з гори мені назустріч. На той момент він був директором клубу, а я працювала у лікарні. Особисто я заради Мишка покинула коханого.”

Молодий Михайло наполегливо добивався уваги Людмили, співав їй пісні, приходив на роботу — жінка не встояла. Згодом у 1973 році вони зіграли весілля: Михайлу на тот момент було 24 роки, а коханій — 20.

Перший шлюб Михайла Поплавського

Шлюб тривав недовго, всього півтора роки. “Юний орел” змушував обраницю його ревнувати, чого дівчина не стерпіла, адже це заділо її гідність, після чого пара розійшлась.

Як виглядають Михайло Поплавський і його перша дружина зараз

Зараз перша Людмила у житті Поплавського живе і працює старшою медсестрою в лікарні у рідному селі Великі Трояни. Вона з теплом згадує той роман, та не виключає, що могла би дати Михайлу другий шанс.

Михайло Поплавський з другою дружиною

Про другую дружину відомо небагато. Її теж звати Людмила, вона була студенткою бібліотечного факультету інституту культури, де пара і познайомилась. Одружилися вони зі співаком у 80-х роках. У 1982 році у них народився син — Олександр.

Мережею ширилися чутки, що після тридцяти років шлюбу у 2009 пара вирішила розлучитися, але підтвердження інформація не набула. Зараз же Михайло Поплавський ретельно приховує своє особисте життя.

Схожі статті