“Спалилася”: Ольга Мартиновська з МастерШеф засвітила округлий живіт і вразила новиною про свій стан

Знаменита українська кухар Ольга Мартиновська виховує дочку Віруню, яку так люблять її фанати. Та чи існує вирогідність того, що зірка очікує на появу другої дитини.

Зірка кулінарного проєкту на телеканалі СТБ “МастерШеф” Ольга Мартиновська декілька років тому розлучилася. Від цього шлюбу у знаменитості є дочка Віруня, яку вона любить більше всього на світі. Час від часу кулінар показує своїм підписникам, як спілкується з єдиною спадкоємицею, а також розповідає про неї смішні історії.

Ольга Мартиновська заінтригувала мережу округлою фігурою

Ольга Мартиновська заінтригувала мережу округлою фігурою

Відповідний контент, як правило, з’являється на особистій сторінці Ольга Мартиновської в соціальній мережі Instagram. Саме за відкритість, щирість та бажання зблизитися зі своїм глядачем користувачі дуже поважають зірку і активно підписуються на неї.

Вміє зірка і повеселити свою аудиторію, і навіть заінтригувати. Нещодавно Ольга оприлюднила у своєму мікроблозі кадр, на якому постала у теплому пуховику, через який можна помітити доволі великий живіт. Складається враження, ніби зірка виношує дитину. Під час запису відеоролику зірка розповідає про свою книгу, знижки, тощо. Але у кадрі можна розгледіти вміст пакетів кулінара.

Ольга Мартиновська заінтригувала мережу округлою фігурою

Виявляється, Ольга, не дивлячись на свою спеціалізацію та любов до високої кухні, також вдається до чітмілу. Мартиновська помітила, що засвітила на камеру чіпси і сховала їх у себе за спиною.

Варто відмітити, що зйомки кулінарної програми МастерШеф відбувалися досить давно, тому є висока імовірність того, що Ольга дійсно може бути вагітною, і ніяк цього не видавати. Однак, без офіційного повідомлення публіка може тільки здогадуватися, чи це дійсно так.

Схожі статті