Приховані брати і сестри знаменитостей: Василь Притула, Дмитро Яма, Оксана Могила-Могилевська, Стас Ліберман

Коли глядачі спостерігають за добре знайомими їм зірками, то усе, що залишається поза камерою, наче припиняє існувати для аудиторії. Але зірки — не персонажі, і в їхній тіні знаходяться цілі родини.

Брат Влада Ями

Приховані брати і сестри знаменитостей

Знаменитий український хореограф Влад Яма неабияк пишається своїм рідним братом Дмитром. Чоловік є юристом і правозахисником. До початку повномасштабної війни в Україні він проживав в Запоріжжі, втім зараз його місцезнаходження невідома. І хоча гордість зірки українського паркету не полюбляє публічність, час від часу Влад все ж таки показував своїм підписникам брата.

Брат Тіни Кароль Стас Ліберман

Тіна Кароль з мамою та рідним братом Станіславом
Тіна Кароль з мамою та рідним братом Станіславом

Стас Ліберман також не публічна людина і варто відмітити, не надто схожий за зовнішністю на свою рідну сестру Тетяну. Чоловік щаслива одружений та виховує дочку. Про Станіслава Тіна Кароль майже не говорить на публіку, поважаючи його приватність.

Брат Сергія Притули

Сергій Притула з братом Василем
Приховані брати і сестри знаменитостей

А от брата Сергія Притули можна впізнати одразу, адже він є майже копією зірки. Ба більше, коли фанатки вперше побачили родича телеведучого, то дуже зраділи, адже якщо серце шоумена давно не вільне, то можна претендувати на серце його красеня-брата.

Сестра Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч зі своєю молодшою сестрою
Приховані брати і сестри знаменитостей

У Інни Бордюг (справжнє ім’я співачки) є рідна сестра Юлія. Варто відзначити, що під час війни жінка відсвяткувала весілля та стала заміжньою. Злата дуже любить свою сестру, але також говорить про неї вкрай рідко.

Оксана Могила

Приховані брати і сестри знаменитостей

Наталія Могилевська дуже прив’язана до своєї сім’ї, і хоча про сестер говорить нечасто, постійно проводить разом з ними час. Після початку повномасштабної війни, зірка сховала у себе вдома майже всю сім’ю, включаючи красуню Оксану.

Схожі статті