Олена-Крістіна Лебідь показала, на якому автомобілі її возить Павло Розенко: чорний джип, з якого все випадає

Олена-Крістіна Лебідь дуже активна жінка, от її можна назвати блискавкою, бо вона встигає все навколо себе пофарбувати у яскраві фарби. А днями показала частину життя з чоловіком Павлом.

Олена по своїй професії журналіста та ведучої найсміливішої програми на українському телебаченні “Аферисти в сітях” має завжди приміряти на себе різні амплуа. Тому, жінка завжди має тримати настрій, який дозволить їй це зробити. І судячи з випусків шоу, з нею і в житті не буває сумно. Уявіть, скільки така жінка може розповісти інформації вдома. Що вона пережила, що відчувала, як вийшла з тієї чи іншої ситуації, це просто кладень цікавинок та пригодницьких історій.

Тож, можна сміливо сказати, що чоловікові з нею точно пощастило. Та поза камерами Христина часто демонструє свій домашній затишок з Павлом та французьким бульдогом, який в їх родині є повноцінним членом родини, про якого завжди піклуються та всюди беруть із собою, як дитину.

Так, днями жінка показала у своєму instagram нове сімейне фото, де вона з членами родини щось дістає з багажника великого чорного джипа, на якому чоловік часто возить свою кохану. Та певно щось так багато вони накупили, що навіть сумки випадають. Та Олена як завжди на фотокартці радісна та з собакою.

Взагалі, Лебідь дуже часто й сама їздить за кермом, бо активно знімає сторіс у свій insta-блог, де розповідає знову ж таки про роботу та дає поради, як вийти з різних афер та взагалі, за якими фактами їх можна розпізнати. Тому, Павло не завжди поруч та не завжди возить Крістіну у справах, частіше це відбувається на вихідних, коли обидва вільні від справ та можуть щось зробити разом і знайти для себе спільні пригоди чи приводи для виїзду з домівки.

Схожі статті