Легендарний Д’Артаньян Михайло Боярський з “Трьох мушкетерів” вперше висловився про події в Україні

Михайло Боярський легендарний актор ще з радянських часів, який завжди вважався надто талановитим та проіесйним, але він людина старої закалки, тому й мислити він прожовжує так само, як і люди його віку.

Михайло жив ще за часів радянського союзу та як ніхто знає, що це таке, але водночас чоловік цінує те, в якій системі він та його колеги, друзі й родичі жили раніше. Тобто, у його картині світу жорстокість та залізні правила, які обмежують свободу людини є припустимими та нормальними. Тому, висловивши свою думку, щодо агресивної війни, яку розв’язала його країна на території нашої, навіть нікого не здивувала.

Боярський висловився про Україну
Боярський висловився про Україну

Довгий час актор відмовчувався та ніяк себе не проявляв у цій ситуації, але певно досить вже перебувати у тіні своїх колег та ховатися за інших. Тож, й поверненець росії Боярський висловив свою “експертну” думку щодо ситуації та своїх колег, котрі засуджують дії влади й обирають для себе жити чесно та залишають рф назавжди.

“Це не моя іпостась, я вирішив не звертати на це своєї уваги. Тому що для мене найважливіше бути потрібним. Залишаючись тут. З моїми друзями, рідними та встигати робити свою роботу і робити її гарно, якісно. Для мене особисто, місто, країна – найдорожче у світі. І я хочу бути їй корисним” – заявив Боярський.

Тобто, в цих словах немає ніякого засудження або підтримки, це набір фраз людини, яка дуже хоче зняти з себе будь-яку відповідальність за дії свого правителя. І актор навіть не хоче поглиблюватися у весь той жах, який переживають мільйони українців щодня, щогодини, щосекунди.

Боярський висловився про Україну
Боярський висловився про Україну

Тому, варто зазначити, що коріння виховання у радянські часи дає свої результати зараз. Коли людина, яка зіграла роль відважного Д’Артаньяна у фільмі “Три мушкетери”, який до речі, був знятий на Одеській кіностудії у 1978 році, обирає для себе нейтралітет, проявляє себе в усій красі та багато чого дає зрозуміти.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.