Марія Яремчук вийшла заміж? Співачка показала себе в розкішній білій сукні: “Можна одружуватися вже”

Знаменита українська виконавиця та донька легендарного музиканта Назарія Яремчука Марія Яремчук сколихнула мережу новою фотосесією. Усі деталі в статті.

Марія Яремчук свого часу стала великою втратою для українського шоу-бізнесу. Неймовірна красуня та талановита вокалістка прийняла рішення завершити музичну кар’єру, з огляду на свою фобію перед публічними виступами.

Недовго зірка тішила своїх шанувальників дуетами з Олександром Пономарьовим та яскравими драматичними піснями. Наміри Марії були досить чіткими і, як з’ясувалося, справою вирішеною. До своїх фанатів співачка повернулася лише 24 лютого, коли розпочалася війна.

Яремчук підтримала співвітчизників у такий непростий час і навіть записала нову композицію.

Марія Яремчук підкорила мережу образом у білій сукні з хусткою

Марія Яремчук
Марія Яремчук підкорила мережу образом у білій сукні з хусткою

Якщо раніше Марія Назарівна ніяк не оновлювала контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, то на даний момент ця сфера життя артистки також зазнала змін: нещодавно вона оприлюднила декілька нових кадрів з нової фотосесії.

Примітно, що на знімку співачка постала у розкішні білій сукні та в хустці. Деякі з користувачів мережі зазначали в коментарях, що наряд схожий на весільний. Однак зірка не відреагувала на дане зауваження.

Марія Яремчук підкорила образом у білій сукні
Марія Яремчук підкорила образом у білій сукні

Марія Яремчук підкорила образом у білій сукніНагадуємо, що незадовго до завершення кар’єри Яремчук активно підозрювали у романі з Олександром Пономарьовим. Виконавець невдало пожартував під час спілкування з пресою, заявивши, що зустрічається з молодою виконавицею. Натомість Марія Назарівна спростувала дану новину.

Чи вільне серце красуні на даний момент достеменно невідомо, адже вона веде досить закритий образ життя.

Схожі статті