Зірка МастерШеф Пава показав, як харчується насправді: шедеври готує тільки для Мартиновської і Хіменеса-Браво

Переможець "МастерШеф" Вадим Бжезинський, більш відомий як Пава, завжди дивує своїми кулінарними здібностями та блюдами які він готує, натомість в реальному житті все трохи інакше.

Пава переміг завдяки своєму неординарному підходу до кулінарії, спершу він прийшов на проєкт як аматор, та навіть у цій ролі вже зміг підкорити суддів своїм талантом, завдяки чому й дійшов до фіналу та отримав не тільки перемогу, а ще й дуже цінний досвід, як професійний, так і життєвий.

Згодом кухар вирішив спробувати свої сили у французькій кулінарній школі, яка відома на весь світ. Та проблемою стала мова, точніше її незнання, Вадим навчався завдяки перекладачам. І тоді всі дуже дивувалися, як він розуміє всі теми й робить такі успіхи. Але інтуїція кухаря нікуди не дівається. І навіть коли люди говорять на різних язиках, то кухарі розуміють один одного.

Пава показав, що любить їсти
Пава показав, що любить їсти

Та попри те, що Вадим любить готувати вишукані страви та дивувати своїми здібностями й суддів “МастерШеф. Битва сезонів” й глядачів та відвідувачів свого ресторану, у реальному житті Вадим полюбляє їсти звичайний фаст-фуд, а саме МакДональдз. Так, на одному зі своїх останніх фото в соціальній мережі instagram, Бжезинський показав себе з великим деко їжі з легендарного МакДональдзу.

Отже, виходить, що навіть такі професіонали, як Пава ніколи не бувають проти вуличної їжі та навіть дуже її полюбляють. Звісно це трохи дивує, проте саме МакДональдз визнаний як найбезпечніший фаст-фуд серед всіх існуючих і їм неможливо отруїтися. Ці данні доказані вже давно і не абиким, а вченими.

Тож, якщо легендарні українські кухарі та вчені віддають перевагу Макдональдсу, то й звичайні люди, які думають, що в ньому є щось шкідливе, можуть заспокоїтися та спокійно дозволяти собі поласувати ним, але не дуже часто. А оскільки в Україні цього смаколика не було 8 місяців, то його смак для багатьох зараз є неймовірно смачним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.