Владислав Яма показав, чим насправді займається його дружина Лілія в Америці – зовсім не волонтерство

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист нині перебуває в Америці з родиною та навіть не збирається повертатися і днями вирішив показати, чим займається його дружина.

Влад разом з дружиною Лілією та сином від самого початку повномасштабної війни поїхав за кордон, а саме до Америки, де й досі знаходиться. Яма отримав багато критики та негативу у свою сторону через те, що поїхав і не повернувся та навіть жодного разу не навідав свій будинок. Також велику роль грає те, що його колеги пішли на фронт, а він обрав інший шлях.

Також дружина Владислава, яка завжди була активна у соцмережах, на довгий час взяла паузу від публічності й взагалі не з’являлась в інтернет-просторі. Але у серпні цього року таки вийшла зі свого складного емоційного стану і розповіла, чим живе її родина останні місяці.

Що робить дружина Ями у США
Що робить дружина Ями у США

Тож, як тільки жінка заявила про себе, то на неї та її зіркового чоловіка Владислава Яму одразу ж вилили величезну хвилю критики. Тому Лілії довелося неодноразово заступатися за свого коханого й пояснювати, що всі ми різні й наші цінності також. Бо, наприклад, Яма обирає бути поруч із родиною та волонтерити в іншій країні. І саме це чоловік і демонструє у своєму instagram.

Та попри історії з волонтерством, Влад засвітив чим ще в США займається його дружина. Лілія вирішила влаштувати собі домашню фотосесію у ванній та показати, що в Америці свою форму не втратила, а навпаки. Це фото Влад ніяк не підписав, проте виклав до себе в сторіс.

Що робить дружина Ями у США
Що робить дружина Ями у США

Не дивно, якщо такі фотографії знову обурять українців і Влад вже отримав купу повідомлень в instsgram, де йому розповідають як варто себе поводити, а як ні. Та насправді ж це особиста справа його дружини. Ми всі продовжуємо жити своє єдине життя і робимо це так, як вважаємо за потрібним.

Схожі статті