Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля не з Брежнєвою і не Кароль: наречена не стрималася і все розповіла

Дан Балан один із найзавидніших наречених, якому приписували багато романів та жінок. У цей список потрапила й Кароль й Брежнєва, проте нареченою ні одна ні інша не стала.

Балан – молдавський красунчик, який став дуже популярним в Українському шоу-бізнесі. Чоловік має настільки велику харизму, що може з легкістю підкорити серце будь-якої красуні, варто тільки захотіти цього. саме через те, як Дана сприймає суспільство, його часто запрошують на весілля у якості ведучого.

Але, знаючи популярність та таланти Дана, складно навіть уявити собі, скільки коштує вечір з ним, тому, дозволити собі запросити артиста у якості ведучого може дозволити собі не кожен. Але чоловік ведучої останнього сезону “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук обрала собі такого чоловіка, який зміг задовольнити таке бажання жінки.

Тож, Дан Балан дійсно відгуляв розкішне весілля, але не своє, а став ведучим на святі Іванни та казахського мільярдера Алмаза. До того ж крім дорогого ведучого, й саме весілля влетіло в копієчку, оскільки воно відбулося на Мальдівах.

Та Балан дійсно талант і відпрацював всі свої гроші, адже публіка залишилась дуже задоволена тим, яке свято влаштував артист та зміг знайти підхід до кожного гостя. Саме через великий успіх та емоції гостей весілля, Онуфрійчук запросила Балана ще й стати ведучим свята у Києві, тільки вже для інших гостей. Артист із великим задоволенням погодився провести свято та знову зробив його феєричним та незабутнім.

Весілля співак веде часто, а от про своє поки що навіть і не думає, можливо, тому що не зустрів ще такої жінки, яка б змогла полонити серце молдавського красеня. Але якщо навіть Тіна Кароль цього зробити не змогла, то складно собі уявити, яку обраницю коло себе хоче бачити Дан.

Схожі статті