Настя Каменських спантеличила новим образом

Настя Каменських у новому образі спровокувала розмови про вагітність.

Українська співачка Настя Каменських знайшла новий спосіб епатувати підписників. Цього разу артистка виставила новий знімок, на якому співачка позує у рожевому топі і коричневих вельветовых лосинах.

У підписі під знімком виконавиця поміркувала про найкращий день у житті. Дівчина зауважила, що навіть подорож до здійснення мрії – це ще та незабутня пригода і новий досвід.

У коментарях під знімком прихильники в котре запідозрили Настю Каменських у вагітності. Дехто відкрито поцікавився чи виконавиця взагалі збираються народжувати. Також шанувальники поцікавилися куди поділися пишні груди співачки і зауважили, що ракурс для фото виконавиця обрала не дуже вдало.

Раніше Настя Каменських стверджувала, що хоче мати дітей.

Схоже прихильники настільки закидали пару питаннями про вагітність Насті Каменських, що зірка показала і розповіла про тренування.

Дехто з підписників накинувся на зірку, що вона поки не стала мамою і назвав її старою для народження дітей. Після таких слів під дописом розгорілася справжня дискусія на захист Насті Каменських. Прихильники написали, що з такими навантаженнями про дітей можна забути і поділилися власним досвідом планування вагітності. Вони стверджували, що під час цього не можна займатися спортом.

Кілька днів тому виконавиця виклала коротке відео, на якому демонструє різні образи.

Прихильники після голих фото Насті Каменських такі образи не дуже оцінили. До того ж вони запропонували влаштувати розіграш і подарувати один з образів.

Що ж, Настя каменських здивувала вже тим, що позувала одягненою.

Схожі статті