Юрій Горбунов показав свій новий образ з вусами та довгим волоссям: тепер виглядає як Олег Винник

Відомий український ведучий Юрій Горбунов є заручником свого образу і майже ніколи не змінював звичний стиль, але наразі ведучий нагадує Олега Винника з довгим волоссям.

Юрій Горбунов на всіх своїх шоу з’являється у своєму власному стилі, модні костюми, блискучі черевики, акуратна зачіска та метелик. Саме таким, ми звикли бачити Юру з екранів своїх телевізорів. Натомість у житті Горбунов віддає перевагу звичайному зручному одягу, джинси, футболки, світшоти та кросівки. Але таким його побачити навіть на фотокартках можна дуже рідко.

Юрій Горбунов показав новий образ
Юрій Горбунов показав новий образ

Але іноді навіть такі зірки, які немов вічність перебувають в одному стилі, можуть здивувати та піти на кардинальні зміни у своїй зовнішності. Так, днями у мережі з’явилися кадри, де Горбунов постав з довгим волоссям та вусами, уявити не можливо, варто лише побачити.

Виглядає незвично, правда? Та насправді ж це не новий образ ведучого, ці вуса та волосся як в Олега Винника лише для ролі у кіно. Бо нарешті продюсерам та режисерам вдалося відновити знімальний процес “Скажених сусідів-2”. Та оскільки Юра грає там одну з головних ролей, приміряв на себе нове амплуа.

Юрій Горбунов показав свій новий образ
Юрій Горбунов показав свій новий образ

Варто сказати, що довжина волосся Горбунову пасує, а от вуса виглядають зовсім незвично. Та навряд чи телеведучий виявить бажання перенести цей образ у реальне життя, бо це перука, а вік Горбунова вже не дозволить йому відростити такі густі та довгі локони.

Слід нагадати, що перша частина “Скажених сусідів” мала вийти у березні 2022 року, але все пішло не за планом, тому, незабаром ми зможемо побачити одразу дві частини та підняти свій настрій вітчизняною комедією. До того ж Юрій каже, що таким чином вони відновлюють медіасферу в Україні й дають змогу зажити кіноіндустрії новим життям.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.