Ірина Сопонару розповіла, коли відгуляє весілля з британським красенем: Кошовому точно нічого не світить

Ірина Сопонару вперше заговорила про свої плани на любовному фронті разом з британським нареченим, з яким вже давно планує відгуляти гучне та незабутнє весілля.

Ірина Сопонару стала справжньою зіркою “Жіночого кварталу” та “Ліги сміху” завдяки своїй особливій подачі жартів. На сцені Іра здається дуже зухвалою та сміливою. Коли вона виходить на сцену, глядачі навіть не розуміють, чого від неї можна очікувати, тому затамовують подих і дивляться з великою цікавістю, що ж зробить акторка цього разу та чим здивує.

Ірина Сопонару розповіла, коли буде святкувати весілля
Ірина Сопонару розповіла, коли буде святкувати весілля

У Сопонару вже зібралась достатньо велика аудиторія, яка стежить за її життям, а особливо за особистим. Тому шанувальники знають, що Іра вже довгий час зустрічається з британським красенем, ім’я, якого, дівчина не оприлюднює та навіть не збирається. Бо й так достатньо питань щодо весілля та подальших планів. Іру часто питають, чи не збирається вона переїжджати до Великої Британії після весілля, та чіткої відповіді на це питання Ірина немає.

Та все ж таки питання про весілля неначе переслідують актрису, тому, вона вирішила дати чітку відповідь на всі та розставити всі крапки відразу. Так, в інтерв’ю з Машею Даніловою зірка кварталу розповіла, що поки вона не налаштована на святкування. А своє весілля вона хоче запам’ятати назавжди та отримати від нього лише позитивні емоції, тому поки що свято не входить у плани.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля

“Я не відчуваю того азарту зараз, аби щось святкувати. Нині я хочу відсвяткувати лише перемогу і все” – розповіла Ірина

Також Сопонару додала, що вона гарно ставиться до тих людей, які святкують зараз весілля та інші свята, але вона не готова, бо вважає, що ми всі різні й кожен бореться зі стресом своїми засобами, для когось необхідно свято, а хтось ховається у панцир та переживає всі емоції на самоті.

Схожі статті