Українські зірки-рекордсмени у кількості шлюбів: Ірина Білик, Віктор Павлік, Андрій Доманський, Дмитро Гордон

Таким насиченим особистим життям, як ці зірки, може похвалитися далеко не кожен. У РАЦСі їх вже всі знають, адже вони навідуються туди як до себе додому. Знаменитості, які одружуються так часто, що за ними не вгледіти, хто вони?

Цим зіркам не потрібно нагадувати, що РАЦС працює в обидва боки — рекордсмени українського шоу-бізнесу за кількістю шлюбів.

Віктор Павлік

Справжній Казанова української естради, Віктор Павлік, славиться своєю любов’ю до жінок. Власне, це можна зрозуміти за кількістю шлюбів співака — він був одружений п’ять разів та мав чотирьох офіційних дружин.
Перший досвід одруження був у Павліка в 18 років. Тоді ще зовсім юний Вітя закохався в таку ж юну Ліду. У цьому шлюбі в 1984 році народився первісток Павліка — Олександра, який пішов шляхом співака і теж став артистом.

Але шлюб тривав не довго, тому Віктор вирішив повторити спробу. На цей раз обраницею стала загадкова Світлана. З нею вони прожили сумісно 8 років.
Подейкують, що зі Світланою Павліка закрутив роман ще до появи на світ сина Олександра. В 1995 пара розлучилася.

Третьою та, деякою мірою, четвертою дружиною Павліка була Лариса Созаєва.

Дружини Віктора Павліка

В кінці 90-х вони з танцівницею розписалися вперше. Співак навіть поїхав за нею до Туреччини, де Лариса тоді працював. Але в 2008 пара розійшлась, щоб в 2012 році дати один одному другий шанс. Але через чотири роки пара остаточно розпалася.

В п’ятий раз Павлік повів під вінець свою молоду коханку, з якою почав зустрічатися ще у шлюбі з Созаєвою, Катериною Репяховою. Молода блогерка та за сумісництвом концертний директор співака підкорила його серце. У 2019 році пара заручилась, а в 2020 офіційно одружилася. Не зважаючи на велику різницю у віці — 29 років — вони щасливі разом та виховують маленького сина Мишка.

Ірина Білик

Ірина Білик ніколи не відчувала нестачі чоловічої уваги. На її рахунку два цивільні шлюби — з продюсером Юрієм Нікітіним та хореографом Дмитром Коляденком, а також три офіційні.

Першим офіційним чоловіком співачки став модель Андрій Оверчук. Одружилися вони в 1998 році та, навіть, обвінчались. Наступного року Ірина пізнала радість материнства, народивши сина Гліба. Не зважаючи на це, шлюб розпався через 4 роки.

Наступним офіційним “недовговічним” чоловіком діви став партнер по “Танцях з зірками” Дмитро Дікусар. З молодшим на 15 років танцюристом вони уклали шлюб у Ріо-де-Жанейро в 2007 році. Однак, тривав він всього до 2010 року.

Неофіційні чоловіки Ірини Білик

Третій обранець Ірини Білик — стиліст та фотограф, який, за чуткам, був останнім коханням Людмили Гурченко, Аслан Ахмадов. Пара таємно одружилася в 2013 році, а в 2015 у подружжя народився син Табріз. Але через стосунки на відстані — Ірина мешкає в Києві, а Ахмадов у Москві — щастю не судилося тривати довго. Влітку 2021 пара офіційно розлучилася.

Офіційні чоловіки Ірини Білик

Дмитро Гордон

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон тричі був у статусі офіційного чоловіка. Першою дружиною Гордона стала таємнича Наталія, про яку мало що відомо. У одному з інтерв’ю Гордон обмовився, що у неї білоруське коріння. Цей шлюб тривав 8 років.

Дружини Дмитра Гордона

Друга дружина — Олена Сербіна, з якою у Дмитра четверо спільних дітей. За словами ведучого, вона його приворожила, та приворот тривав недовго — до 2011 року.

Зараз Дмитро в офіційних стосунках із колегою, яка на 17 років молодша за нього, Олесею Бацман, виховуючи трьох спільних доньок.

Андрій Доманський

Багатодітний батько Андрій Доманський тричі серйозно закохувався, але лише двічі офіційно.

Вперше Доманський навідався до РАЦСу в 1995 році, коли повів туди першу дружину Юлію, з якою вони разом навчались в університеті. Але тихе сімейне життя не влаштовувало ведучого, тому він вирушив до Києва заради кар’єри.

Там у 2005 році зустрів нове кохання — Лідію Таран, з якою прожив у цивільному шлюбі. Але два кар’єристи в родині це забагато, тому пара розійшлась через 5 років, хоча Лідія і наполягала на тому, щоб узаконити стосунки.

Дружини Андрія Доманського

З 2011 року Андрій Доманський перебуває у щасливому шлюбі з дружиною Мариною, виховуючи трьох дітей — сина Марини від першого шлюбу та двох власних доньок.

Схожі статті