Сад та город: як виглядає квітник та будинок Головного вусаня країни Павла Зіброва (ФОТО)

Співак Павло Зібров справжній король української вокальної сцени, тому маєток в нього теж королівський — з величезною білосніжною терасою, пишним садом та невеличкими алейками серед тінистих дерев та ялин. А поряд з таким королем двоє чарівних дівчат — королева Марина та принцеса Діана.

Ще багато років тому Павло Зібров придбав собі садибу за Києвом з великою присадибною ділянкою навколо. Співак обладнав все так, щоб від затишку аж дух перехоплювало: двоповерховий маєток, виконаний у світлих відтінках, просторий балкон з колонами, сад, у якому можна побачити безліч декоративних дерев, ідеальний газон, тераса сліпучо-білого кольору, обставлена меблями в тон, де так і хочеться посидіти теплого літнього вечора.

Будинок Павла Зіброва

У цьому помешканні родина Зібрових ховається від очей набридливих журналістів та проводить час разом.

Затишна тераса, де Павло Зібров відпочиває з родиною

На світлинах, які зробив фотограф, добрий знайомий співака, окрасою маєтку виглядає сад з буянням різнобарвних квітів. Як розповідав сам пан Зібров, на території є зіркова алея гортензій, де висаджені кущі, що подарували друзі сім’ї артиста: Таїсія Повалій, Петро Мага, Алла Кудлай, Юрій Рибчинський, Віталій і Світлана Білоножко.

Родина Павла Зіброва на алеї гортензій

За ними турботливо доглядає дружина Марина. Також є трояндовий куточок, який подружжя називає Швейцарією. У цих квітучих хащах і сфотографувався співак зі своїми жінками — коханою Мариною та донькою Діаною.

Розкішний сад родини Зібрових

Квіти квітами, а за будинком у Павла Зіброва заховався город. Дружину він туди не пускає, але сам грядки сапає, хоча і зізнається, що не любить цього робити. Та, як каже співак, немає нічого кращого, аніж своя городина та садовина, яку ти сам виростив.

Город, на якому Павло Зібров вирощує домашні овочі та фрукти

Також на зиму він сушить яблука з власного саду, щоб в будь-який момент насолодитись смачним узваром. В саду, крім яблунь, ще є сливи та груші, якими він з радістю ласує.

Нагадаємо, співак Павло Зібров одружився з коханою Мариною у 1994 році, разом вони виховують 25-річну доньку Діану.

Схожі статті