Юрій Ткач з “Кварталу 95” показав як проводить час з родиною

Що що, а жити дружно і весело Ткачі вміють.

Український комік та актор студії “Квартал 95” активно веде сторінку у мережі Instagram, де ділиться подробицями особистого та професійного життя.

Днями комік опублікував нову світлину, на якій вони з родиною вирішили покататися на роликах у одному зі столичних розважальних комплексів. У підписі до фото Юрій Ткач подякував доньці за те, що вона змусила зіркового татка вперше стати на ролики. Родина Юрія Ткача не забула і про правила безпеки, тому одягла захист.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHLiY_UBUMN%2F&is_from_rle

Прихильники актора зауважили, що він схуд вже від того, що став на ролики. Вони похвалили родину і відмітили, що родина Ткача випромінює щастя і позитивну енергетику. Не забули підписники поцікавитися деякими моментами з улюбленого серіалу “Одного разу під Полтавою”. Зокрема глядачів зацікавило чому у серіалі головний герой звертається до кума на “Ви”, якщо там прийнято звернення на “Ти”.

На додачу до цього актор поділився відео як його дружина катається на роликах. Підпис під відео вселяє надію, адже закликає вірити у своїх рідних та близьких.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHLo4_CBYuT%2F&is_from_rle

Фанати відмітили, що Ткачі дуже позитивна родина і зізнались у тому, що дуже їх люблять.

Раніше Юрій Ткач поділився з прихильниками кумедним відео, на якому, за словами гумориста, родина застряла на цілу годину. У підписі актор подякував дружині Вікторії за можливість так весело витратити час.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFfP5XXhZaF%2F&is_from_rle

Прихильники похвалили родинний креатив і відмітили, що особливо круто вийшла донька Ткачів. також прихильники посміялися разом з родиною і цим підняли собі настрій.

Що ж, Юрій Ткач і сам не сумує, і родині не дає нудьгувати у такий непростий час.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.