Після скандального повернення з Іспанії Потап вирішив виїхати за кордон: куди подівся чоловік Каменських?

Знаменитий український виконавець та продюсер Потап сколихнув мережу, з'явившись перед публікою за кордоном. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Потап та його дружина Настя Каменських опинилася в Іспанії. Пара досить довго знаходилася за кордоном і навіть коли інші зірки почали повертатися до Києва наприкінці весни, зіркова родина прийняла рішення затриматися за кордоном. Через це родину почали активно критикувати. Лише через півроку від початку бойових дій обидва опинилися в Україні.

Потап та його команда покинули Україну та опинилися в Польщі

За офіційною версією Потап не міг приїхати на батьківщину спочатку через корона вірус, а потім через значні ускладнення: продюсер неодноразово показував, як йому паралізувало обличчя. Потап не тільки не міг виступати та говорите, в нього навіть були проблеми з прийняттям їжі.

Потап покинув Україну та опинився в Польщі

Однак зараз артист активно дає концерти не тільки на території України, але і далеко за її межами. Олексій також бере участь у благодійних заходах і займається збором коштів для України за допомогою своєї творчості. Тож нещодавно стало відомо, що артист разом зі своєю командою знаходиться у Польщі, де виступає для небайдужої публіки.

Нагадуємо, що не так давно в мережі з’явилися чутки про розлучення Настя Каменських та Потапа. Подейкують, що під час війни пара переживає кризу, і тому постійно знаходиться у розлуці.

Втім, у зіркового подружжя є набагато простіше пояснення для цього явища: обидва дуже багато працюють і намагаються зробити усе залежне від них для наближення перемоги України, тому вимушені працювати окремо. Втім, цей аргумент не здатний заспокоїти фанатів.

Схожі статті