Як змінилася Тоня Матвієнко після весілля з Арсеном Мірзояном: відростила коси і публічно говорить про “кекс”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко змогла стати щасливою у шлюбі зі своїм колегою Арсена Мірзояном, з яким познайомилася під час зйомок шоу "Голос країни".

Знайомство Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко випало на період їхньої участі у вокальному шоу “Голос країни”. Донька Ніни Митрофанівни закохалася в одруженого на той час чоловіка, але це на зупинуло її на шляху до досягнення сімейного щастя.

І хоча матір Тоні наполягала на припиненні цього роману, Арсен прийняв рішення розлучитися, залишив усе майно своїй колишній сім’ї і прийшов в дім легенди української естради.

Як змінилася Тоня Матвієнко під час стосунків з Мірзояном

Цікаво, що з того моменту родина почала трансформуватися. Тоня Матвієнко одразу ж змогла повернути додому свою старшу дочку Уляну, з якою довго не могла знайти спільну мову. Незабаром на світ з’явилася спільна спадкоємиця Мірзояна і Матвієнко Ніна.

Тоня Матвієнко повернулася до Мірзояна та показала округлий живіт
Тоня Матвієнко розкрила найособистіші деталі стосунків з Мірзояном

Як з’ясувалося, кохання прикрашає людину не тільки з середини, але і зовнішньо. Співачка змінила зачіску, стала більш елегантною та витонченою.  Ба більше, досягла артистка і певної розкутості у спілкуванні. Наприклад, Тоня Матвієнко може обговорити з пресою найпотаємніші аспекти свого особистого життя.

Так, після початку повномасштабної війни та евакуації з України співачка розповіла, як вони з Арсеном спілкуються.

“Це було вже ближче до травня, тому що точно про с**с ми ці чотири місяці не думали взагалі. Я навіть у нього запитувала, він каже: “Я дивлюсь на себе в дзеркало – я вже в прищах, як малолєтка”. Боже, він мене уб’є за це відео! Я кажу, як є. Я дуже пишаюся і собою, і Арсеном, що ми це переживаємо і бережемо своє кохання”, – зазначила Тоня.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.