Юлія Саніна пофарбувала волосся та показала результат: тепер подруга Кароль – білявка з боб-каре (ФОТО)

Яка жінка не любить зміни щось у зовнішності, адже це завжди додає впевненості у собі, особливо, якщо зміни вдалі. Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна не з чуток знає, що таке вдалі зміни, тому вирішила приміряти на себе образ платинової білявка з класичною стрижкою каре.

Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна одна з найбільших експериментаторок українського шоу-бізнесу — як у музиці, так і з власною зовнішністю. Здається, не було б жодної зачіски або кольору волосся, з якими не з’являлась Саніна: рудий, чорний, лавандовий, брейди, довге пряме або коротке підкручене волосся — усе їй до лиця. Звісно, співачка, яка потрапила до топ-100 найвпливовіших жінок України, може собі дозволити диктувати та впливати на модну індустрію.

Стильні зачіски Юлії Саніної

Також Юлія відома шанувальниця українських дизайнерів і брендів та часто з ними співпрацює. Вона з’являється у вбранні від Слави Чайки, Наді Дзяк, Ельвіри Газанової, приголомшуючи усіх навколо своїм виглядом, адже з такою фігурою можна дозволити собі найсміливіші образи. Елегантність, яскравість, жіночність — все те, що поєднує у собі стиль Юлії Саніної.

Неймовірний стиль солістки групи The Hardkiss

Цього разу підписникам Юлії Саніної поталанило побачити її у нестандартному образі. Нещодавно у своєму Інстаґрам-акаунті дівчина виклала світлину, на якій вона постала ніби справжня Снігова Королева, навіть підписала її: “Winter”. На співачці блискучий білосніжний комбінезон від VOROZHBYT&ZEMSKOVA з акцентною фурнітурою та вставкою з білої сітки, частиною комбінезону також є накидка з такого ж матеріалу, яка затягується на талії, підкреслюючи стрункість Саніної. Макіяж зроблений в тон — чорні стрілки, сріблясті тіні та стрази, що повторюють форму повіки.

Родзинкою образу стала зачіска виконавиці, яка тільки додала зимового шарму: перука сліпучо-білого кольору, підстрижена під боб-каре з вкороченою гривкою, яка не прикриває брови. Ще одне неординарне рішення від королеви перевтілень Саніної.
Варто відзначити, що такий експеримент із зовнішністю вельми пасує співачці, що не могли не помітити шанувальники. Під постом вони залишили велику кількість компліментів:

  • “Законно бути такою красивою?”
  • “Надзвичайно пасує такий білий колір”
  • “Справжня крижана королева. Ти так гарно виглядаєш!”
  • “Твоя краса рятує світ! Обожнюю!”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.