Невістка Оксани Марченко має індійське коріння? Катерина зробила на лобі бінді і стала схожа на індійку

Звістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина показала себе в новому образі та підкорила мережу. Усі деталі в нашій статті.

Коли стало відомо про весілля старшого спадкоємця Оксани Марченко Богдана, аудиторія одразу звернула свою увагу на неймовірну схожість новоспеченої невістки сімейства Медведчуків з самою телеведучою, а також на її безперечну вроду.

Красуня володіє не тільки розкішними зовнішніми даними, але й відчуттям стилю, любов’ю до естетики, тощо.

Катерина Марченко стала схожа на індійку

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Катерина Марченко стала схожа на індійку

Ще два роки тому Катерина майже не ділилися фотографіями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Лише пізніше стало відомо чому: дівчина носила під серцем малюка. Родині вдалося втримати у таємниці вагітність дівчина, але після народження Віктора Оксана Марченко повідомила про появу онука.

Зараз же Катерина набагато активніша в соціальних мережах, хоча і була вимушена закрити свій блог через постійні погрози та хейт на її адресу (у зв’язку з причетністю до Віктора Медведчука).

Як відомо, дівчина захоплюється фотографією, і виступає не тільки в ролі фотографа, але і в ролі моделі. Нещодавно Марченко поділилася зі своїми підписниками новими кадрами. Для фото Катерина прикрасила своє обличчя стразами, а також помістила між бровами камінці, які нагадують індійські бінді,

Катерина Марченко стала схожа на індійку

Неочікувано, але героїня нашої статті раптово стала неймовірно схожа на індійську красуню. Втім, які образи на себе не приміряла б Катерина, зазвичай їй личить абсолютно все.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Богдан Марченко не виїжджав за кордон. Де знаходиться його дружина Катерина та маленький син Віктор достовірно невідомо.

Схожі статті