Наталія Могилевська похизувалась розкішним букетом квітів від таємного кавалера: про емігранта Яму не згадує

Відома українська співачка Наталія Могилевська останнім часом розповідає про свого таємного коханого чоловіка, з яким познайомилась від час війни. Але квіти артистка отримує від таких же таємних прихильників.

Наталя безперечно дуже красива та приваблива жінка і вона дуже талановита, саме тому нині Могилевська вже достатньо багато років підтримує своє звання народної артистки України. Та бути успішною у професійній діяльності це звісно неймовірно, але все ж таки, кожна жінка хоче мати ще й успіх в особистому житті, тобто знайти своє жіноче щастя у вигляді сильного та турботливого чоловіка.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника

Але цей аспект у житті Наталі не завжди досягав успіху, так, вона була заміжня й мала на малу кількість романів, в тому числі й з хореографом Владом Ямою, але всі вони дійшли до свого логічного завершення. І багато років Могилевська була самотньою жінкою, яка дуже хотіла зустріти своє справжнє кохання та прожити з ним все своє життя.

Варто сказати, що уваги від чоловіків Наталі не бракувало ніколи, але це не означає, що серед прихильників, можна зустріти свою другу половинку. Так, нещодавно жінка опублікувала нове фото у своєму instagram, де похизувалась неймовірним букетом квітів від таємного прихильника, та це лише квіти та проявлення свого захоплення.

А от кохання у пані Могилевської вже є, але жінка дуже ретельно оберігає своє щастя та не розповідає, ким є цей чоловік. Відомо лише те, що познайомилась вони під час війни та саме він допоміг Наталі відправити за кордон вагітну сестру. А потім все якось закрутилася і нарешті співачка може сказати, що вона щаслива. Але,  ім’я цього жіночого щастя  все ще невідомо. Та артистка обіцяла розкрити всі карти після перемоги.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.