Після втечі з України Влад Яма став Президентом: хореограф не розмінюється на дрібні посади в США

Відомий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу, показавши, яку помилку допустили на вітчизнаному телебаченні. Усі деталі в нашій статті.

Наприкінці минулого року Влад Яма разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном опинився в Сполучених Штатах Америки. Це традиція зіркової родини — їздити за океан на канікули. І хоча сім’я планувала відпочивати лише два тижні, врешті-решт, відпустка затягнулася на місяць. Після короткотривалого повернення до України Влад знову вивіз родину до Штатів, про що тактовно змовчав.

Влад Яма показав, ким став к Сполучених Штатах Америки

Влад Яма з розмахом відгуляв весілля та показав наречену
Влад Яма показав, ким став к Сполучених Штатах Америки

Лише через декілька місяців стало відомо, що Влад дійсно евакуювався разом зі своєю сім’єю. І як не дивно, у якості прихистку обрав улюблену країну, в якій колись навіть мріяв жити. Зокрема Влад зізнається, що негає часу дарма і ви міграції займається збором коштів на благодійних заходах. Також знаменитість дає онлайн-уроки танців та фітнесу.

Про втечу за кордон Влад розповідає небагато. Мовляв, зробив це до того, як ввели воєнний стан. Але далеко не всі глядачі у це вірять.

Влад Яма показав, ким став к Сполучених Штатах Америки

З часом на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився і новий контент, адже у перші місяці війни Влад майже нічим не ділився. Так, нещодавно Яма вирішив поглузувати з українського телебачення, на якому виникла помилка і під зображенням з ним з’явився допис, що на екрані знаходиться Президент України.

Нагадуємо, що батьки хореографа залишилися у рідному Запоріжжі, яке страждає від обстрілів. За останньою інформацією, яку надавав знаменитість, вони так і не виїхали за кордон. Натомість Влад не ділиться планами на майбутнє і не розповідає, чи залишиться в Штатах назавжди.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.