Забули як старіти? Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Лідія Таран та інші артистки, яких не беруть роки та зморшки

Ці українські знаменитості давно розміняли п'ятий, а дехто навіть шостий десяток років. Але попри цифру у паспорті артистки навідріз забули, як старіти. Якими хитрощами користуються зірки, щоб якомога довше зберігати молодість та вроду?

Сьогодні жінки прагнуть виглядати бездоганно та відповідати сучасним стандартам краси. Представниці прекрасної статі намагаються зберегти молодість якомога довше. Дехто для цього звертається за послугами до косметолога чи пластичного хірурга, а декому вдається зберегти обличчя без зморшок наче просто магією.

Оля Полякова

Королева ночі та українська поп-діва, Оля Полякова, вже давно розміняла п’ятий десяток. Але у свої 45, особливо поряд їх старшою донькою, виглядає не як мама підлітка, а як її старша сестра. Співачка слідкує за фігурою та вважає, що зайва вага завжди старить жінку. Знаменитість не відмовляється від послуг кометолога та регулярно доглядає за шкірою обличчя у професіонала. Ін’єкції ботоксу допомагають уникати зморшок за лобі, а масажі омолоджують шкіру у цілому.

Оля Полякова в 45 років забула, як старіти
Оля Полякова в 45 років забула, як старіти

Ірина Білик

У стародавні часи інквізиція б точно спалила на вогні Ірину Білик, оскільки вона точно забула, як старіти, або зберігає моложавість чаклунськими хитрощами. У 52 роки зірка виглядає молодо та підтягнуто. Правильне харчування, вітаміни, заняття спортом, професійний догляд за шкірою допомагають зірці поставити вік на паузу.

Ірина Білик зберігає молодість та вроду навіть у 52 роки
Ірина Білик зберігає молодість та вроду навіть у 52 роки

Тоня Матвієнко

Співачка вже переступила поріг 41-річчя, але геть забула про це. Ймовірно, що тривалу молодість Тоня успадкувала від своєї мами, Ніни Матвієнко, яка у свої 75-років виглядає приголомшливо. Матвієнко запевняє, що не робить ін’єкції та інші пластичні втручання. Тільки якісна косметика, щоденні масажі та багато питної води.

Тоня Матвієнко не використовує омолоджучі ін'єкції
Тоня Матвієнко не використовує омолоджучі ін’єкції

Лідія Таран

Ведуча ТСН  завжди підкорювала публіку не тільки харизмою та професіоналізмом, а і яскравою жіночою вродою. Білявка, яка колись вже підкорила серце Андрія Доманського, у цьому році відсвяткувала 45 років. Проте на свій вік знаменита телеведуча навідріз відмовляється виглядати. Зберігати молодість Таран допомагає спорт, режим дня та правильне харчування.

Лідія Таран навідріз відмовляється виглядати на свій вік та дивує зовнішністю
Лідія Таран навідріз відмовляється виглядати на свій вік та дивує зовнішністю

Схожі статті