Надя Дорофєєва натякнула на причину, чому пішла від бездітного Дантеса до одруженого Кацуріна: не моралістка

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися ще у лютому, коли як раз і почалася війна, тоді, багато хто списав причину саме на це, але вона набагато серйозніша.

Коли Дантес і Дорофєєва офіційно заявили про своє розставання, вся країна була ошелешено цією новиною, адже вони так довго були разом і майже ніколи не розлучалися. Та в цьому і криється головна проблема, коли у подружжя майже немає власного простору, то любов може перетворюватися на звичку, яка і перетворює стосунки на сусідство або дружбу.

Чому Дорофєєва пішла від Дантеса до Кацуріна

Так сталося й з зірковою парою, вони разом були 10 років і за цей час змогли стати творчими та успішними особистостями. Проте Володю завжди тримали в тіні Дорофєєвої. Він дуже часто чув на свою адресу звернення “чоловік Наді”. Тобто, в очах людей і колег він був як гарний талановитий додаток до своєї дружини. Звісно, сам Дантес ніколи не акцентував на цьому увагу та відчував, що це впливає на нього.

Та майже одразу після розлучення, Володя дізнався, що його екс-кохана крутить роман з одруженим другом Мішею Кацуріним. Ця новина дуже підкосила Дантеса і він понад два тижні провів сам на сам зі своїми думками. І попри те, що з Дорофєєвою вони розійшлися друзями, після таких заяв, Вова обірвав всі зв’язки з нею та колишнім другом.

Чому Дорофєєва пішла від Дантеса до Кацуріна

Надя довго намагалась приховувати свій роман з Кацуріним, але коли все стало явним, то виправдала себе тим, що з Дантесом стосунки переросли у дружні і їй не вистачало закоханості та почуттів. І саме це співачка знайшла в новому партнері, з яким нині сяє від щастя навіть попри те, що він має дітей.

Також слід нагадати, що зараз же дітей Кацуріна частково виховує Дантес, оскільки перебуває у стосунках з Дашею. В останньому інтерв’ю Вова заявив, що він завжди був чайлдфрі, але тепер він занадто прив’язався до малюків Михайла.

 

 

Схожі статті