Андрій Хливнюк вперше розповів, з ким із російських колег зберіг дружбу: “Він виявився нормальним”

Відомий український співак, а нині ще й військовослужбовець Андрій Хливнюк відверто розповів, з ким із російських екс-колег підтримує зв'язок.

Андрій з найпершого дня вирішив не відсиджуватися, а піти у Територіальну Оборону міста й активно допомагати військовим своїми силами та виконувати різні бойові завдання. І до речі саме Хливнюк заспівав легендарну  пісню “Ой, у лузі червона калина”, яка по сьогоднішній день є хітом.

Тож, можна без сумніву сказати, що для Андрія позиція людини багато чого каже. Оскільки раніше було нормальною практикою давати концерти в країні агресорці, то всі артисти між собою знайомі та мають дружні стосунки, або мали. Адже саме війна змогла показати хто є хто.

Насправді багато російських артистів не підтримають жахливі дії свого “правителя”, тому попри втрату кар’єри, змоги жити там, де комфортно та де всі рідне, поїхали за кордон без нічого, але з гідністю. У список таких артистів входять Алла Пугачова, Іван Ургант, Максим Галкін, Максим Віторган, Noize MC, Моргенштерн та багато інших людей, у яких є почуття гідності та совість.

Андрій Хливнюк точно не продовжив би спілкування з тими людьми, які залишилися в росії та активно чи пасивно підкоряються своєму диктатору, який вбиває наш народ та намагається затерти з лиця землі наші міста. Тож, співак назвав ім’я людини, з якою продовжує товаришувати та це соліст Noize MC, Іван.

“Я продовжую товаришувати з нойзіком Ванею, тому що йому одразу все стало дуже зрозуміло і він не тягнув. Він виявився нормальним, живим тверезим чоловіком, який справ відразу: “Все зрозуміло, п****ц, всі вже з глузду з’їхали, потрібно виїжджатм та збирати кошти, щоб допомогти вам” – розповів Хливнюк.

Хливнюк розповів, з ким з російських екс-колег дружить
Хливнюк розповів, з ким з російських екс-колег дружить

Тож, на правді таких людей варто цінувати та бути вдячними за те, що вони не бояться втратити все, крім гідності та вільного життя.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.