Леся Нікітюк показала, як варити традиційний український борщ: пампушки Даша Астаф’єва принесла з собою

Нещодавно у новому проєкті "Такі страви" Леся Нікітюк та Даша Астаф'єва готували традиційний український борщ з пампушками, у великому об'ємі, для того, щоб пригостити наших воїнів. Проте до бійців доїхав лише борщ. Дізнайтеся, де насправді Астаф'єва приховала пампушки.

Даша Астаф’єва відома в Україні не тільки як екс-солістка музичного гурту “NikitA”, а ще як акторка та телеведуча. Ця знаменитість не з боязкого десятка і може без сумнівів оголитися на зніманнях або погодитись на відверті сценічні ролі у кіно. Природа нагородила Дашу пишною вродою та артистка вміло цим користується. Красуня з’являлася на обкладинках видання Playboy, а також була яскравою ведучою телеканалу М1. Вперше на сцені Астаф’єва з’явилася у 2007 році, взявши участь у проєкті “Фабрика зірок”, який дійсно відчинив двері у світ шоу-бізнесу багатьом учасникам.

Даша Астаф'єва створила власний кулінарний проєкт Такі страви
Даша Астаф’єва створила власний кулінарний проєкт Такі страви

Сьогодні Даша не залишилася осторонь, коли в Україні настали буремні часи. Зірка не тільки займається благодійністю, а й активно допомагає ЗСУ. Раніше співачка допомагала готувати їжу для бійців на волонтерських кухнях, а зараз створила цікавий проєкт, у якому залучає й інших артистів допомагати у тилу.

На ютуб-каналі Астаф’єва створила кулінарне шоу, яке має назву “Такі страви”. На цьому проєкті ведуча, разом з іншими популярними артистами України, готує страви у великих об’ємах, які потім відвозяться волонтерами до наших захисників. Дар’я пояснює, що мета проєкту полягає у тому, щоб популяризувати волонтерство серед українців та розпитати зірок, як вони себе проявили та чим допомагали у воєнний період.

Гостею кулінарного шоу Такі страви стала ведуча Леся Нікітюк
Гостею кулінарного шоу Такі страви стала ведуча Леся Нікітюк

Нещодавно гостею шоу “Такі страви” стала зірка тревел-шоу “Орел та Решка” — Леся Нікітюк. До початку війни Леся розважала публіку у гумористичній передачі “Хто зверху?”, разом із Сергієм Притулою. Проте сьогодні знімання проєкту призупинено, а зірки займаються більш важливими для країни речами. Притула, наприклад, зібрав гроші на супутник, а телеведуча, разом з Астаф’євою, готувала традиційний український борщ, який був порційно розфасований та переданий для наших захисниць й захисників.

Даша Астаф'єва та Леся Нікітюк готували борщ з пампушками
Даша Астаф’єва та Леся Нікітюк готували борщ з пампушками

Світлину в інстаграмі Нікітюк підписала словами, що борщ її, а пампушки — Даші. Проте на фото підписники ніяких пампушок не знайшли. Відповідь на це непорозуміння можна знайти у коментарях, де фанати жартують, що пампушки то Астаф’єва принесла із собою, натякаючи на її глибоке декольте. Але ж соромляться лише ті, кому нічого показати?

Підписники знайшли, де Даша Астаф'єва сховала пампушки до борщу
Підписники знайшли, де Даша Астаф’єва сховала пампушки до борщу

Нагадаємо, що 37-річна Даша Астаф’єва не одружена, а подробиці свого особистого життя тримає в таємниці.

Схожі статті