“Хотіла змудрити, але ступила”: Ані Лорак публічно заявила, хто має навести лад в усьому світі та сконфузилася

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак зробила публікацію з Іспанії, в якій розповіла, що може врятувати цей світ. Усі деталі в статті.

Кінець кар’єри Ані Лорак в Україні настав ще 2014 році, коли співачка виступила на концерті в Криму на честь анексії півострова.

І хоча з того часу пройшло більше 8 років, користувачі мережі досі сподіваються, що співачка зрозуміє свою помилку, засудить російську агресію або хоча б почне називати речі своїми іменами.

Ані Лорак поділилася філософським думками і сконфузилася

Так, нещодавно Кароліна поділилася своїми філософськими думками стосовно того, що може врятувати цей світ. Війну співачка назвала “хаосом”, а порятунок знайшла у любові.  У коментарях під публікацією артистки розпочався справжній ґвалт.

Зокрема українці почали запрошувати артистку приїхати з вищевказаною любов’ю до українських міст та врятувати їх. Натомість інші користувачі були розгнівані через те, що співачка назвала війну “хаосом”.

Варто відмітити, що сама публікація була створена в Іспанії, адже саме там на даний момент переховується співачка. Після 24 лютого артистка забрала свою дочку Софію, відправила її до рідного батька в Туреччину, а сама більше 6 місяців приховувала своє місцеположення. Особисту сторінку в соціальній мережі Instagram Ані Лорак видалила.

Ані Лорак поділилася філософським думками і сконфузилася

І лише на початку осені Лорак повернулася саме до москви​. Після появи Ані в російській федерації послідувало лист-покаяння її авторства, в якому зірка заявила, що мріє дарувати людям любов і робить це через творчість, а від політики вона, мовляв, далека.

Поки одні користувачі активно підтримують Кароліну, інші намагаються достукатися, навіть через стільки років.

Схожі статті