“Хотіла змудрити, але ступила”: Ані Лорак публічно заявила, хто має навести лад в усьому світі та сконфузилася

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак зробила публікацію з Іспанії, в якій розповіла, що може врятувати цей світ. Усі деталі в статті.

Кінець кар’єри Ані Лорак в Україні настав ще 2014 році, коли співачка виступила на концерті в Криму на честь анексії півострова.

І хоча з того часу пройшло більше 8 років, користувачі мережі досі сподіваються, що співачка зрозуміє свою помилку, засудить російську агресію або хоча б почне називати речі своїми іменами.

Ані Лорак поділилася філософським думками і сконфузилася

Так, нещодавно Кароліна поділилася своїми філософськими думками стосовно того, що може врятувати цей світ. Війну співачка назвала “хаосом”, а порятунок знайшла у любові.  У коментарях під публікацією артистки розпочався справжній ґвалт.

Зокрема українці почали запрошувати артистку приїхати з вищевказаною любов’ю до українських міст та врятувати їх. Натомість інші користувачі були розгнівані через те, що співачка назвала війну “хаосом”.

Варто відмітити, що сама публікація була створена в Іспанії, адже саме там на даний момент переховується співачка. Після 24 лютого артистка забрала свою дочку Софію, відправила її до рідного батька в Туреччину, а сама більше 6 місяців приховувала своє місцеположення. Особисту сторінку в соціальній мережі Instagram Ані Лорак видалила.

Ані Лорак поділилася філософським думками і сконфузилася

І лише на початку осені Лорак повернулася саме до москви​. Після появи Ані в російській федерації послідувало лист-покаяння її авторства, в якому зірка заявила, що мріє дарувати людям любов і робить це через творчість, а від політики вона, мовляв, далека.

Поки одні користувачі активно підтримують Кароліну, інші намагаються достукатися, навіть через стільки років.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.