Кого з учасників “Холостячки” після шоу запрошували на зйомки: Рибальченко був в “Ексах”, Шевченко у кіно

Багатьом відомо, що на такі проєкти, як "Холостячка", деякі учасники йдуть не тільки за коханням, а можливо й взагалі суто за популярністю. Та є такі, хто насправді після шоу почав кар'єру на телебаченні.

Варто відразу зауважити, що на жодній  “Холостячці” не було чоловіків, які б нічого не досягли в житті, майже кожен другий має власний бізнес. Тому, розгадати для чого насправді прийшли чоловіки важко, але деякі з них стали цікаві режисерам та отримували запрошення на різноманітні шоу чи кіно, а от хто саме, зараз розповімо.

Ілля Рибальченко

Романтичний великан Ілля Рибальченко з першого сезону виявився досить харизматичним чоловіком та зміг розкрити себе з багатьох сторін. Він і вірші писав, і співав, і в конфліктах брав участь. Та головне, проявляв свої почуття до Ксенії. Можливо саме через його творчу натуру ми змогли побачили Іллю ще в одному не менш популярному шоу про кохання “Екси”. Туди Рибальченко прийшов зі своєю колишньою дівчиною Альоною, з якою він мав стосунки до “Холостячки” та після.

Дмитро Шевченко

Фіналіст другого сезону шоу зі Златою Огнєвіч зміг проявити себе як дуже сором’язливий чоловік, але фактурний. Саме тому режисери серіалу “Кава з кардамоном” запросили Дмитра на роль польського шляхтича, з якою він насправді впорався дуже реалістично. А також Ірина Федишин запросила Діму взяти участь у зйомках її романтичного кліпу.

Артем Шепель

Найскандальніший та зухвалий учасник першої “Холостячки”, також зміг настільки себе проявити, що отримував запрошення на різноманітні шоу. Так, Артем став героєм одного з випусків шоу, разом з Дімою Коляденком на каналі “Інтер”. Також Артема запрошували на “МастерШеф”, де він познайомився з Аліною Ляшук з 10-го сезону “Холостяк” та закрутив з нею роман, а також почав знімати спальні відео з Павою.

Максим Тарапата

Улюбленець другого сезону шоу Макс Тарапата взагалі вирішив не тягнути та запустив власне шоу на телебаченні. В цій меті йому допоміг канал “Дім”, де Макс і буде вести свій проєкт “Без зброї”

А також, варто пригадати кліп Jerry Heil, в якому взяли участь Артем Шепель, Євген Ковтуненко, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко та Ілля Рибальченко.

Схожі статті