З ким зустрічається Тіна Кароль після прощання з Баланом: всі чоловіки від законного до Коломойського і Жука

Що відомо про стосунки Тіни Кароль? Знаменитість під сімома замками тримає будь-які факти та подробиці її відносин з чоловіками. Хто претендував на серце білявки та чи вдалося комусь підкорити вибагливу жінку?

Особисте життя Тіни Кароль вже багато років оповите таємницею. Знаменитість прикладає багато зусиль, аби навіть найдрібніша подробиця її приватного життя не просочилася у ЗМІ. Після смерті свого коханого чоловіка, Євгена Огіра, співачка була у нестямі від горя та ледь не зовсім поставила хрест на своєму жіночому щасті. Після втрати чоловіка йшли роки за роками, але Кароль залишалася самотньою, не звертаючи уваги на залицяння від представників сильної статі.

Тіна Кароль була одружена з Євгеном Огіром п'ять років
Тіна Кароль була одружена з Євгеном Огіром п’ять років

Але чим більше Тіна приховувала особисте, тим більше фанати починали розшукувати хоч якість натяки за стосунки їх улюблениці з чоловіками. Був час, коли у мережі кипіли балачки стосовно того, що виконавиця має службовий роман зі своїм колегою, Даном Баланом. Артисти були суддями на вокальному проєкті “Голос країни”, де й почати зароджуватися чутки стосовно цих двох.

Дан Балан і Тіна Кароль були суддями Голосу країни
Дан Балан і Тіна Кароль були суддями Голосу країни

Не варто заперечувати, що молодавський красень точно мав свої наміри на Кароль, оскільки симпатії до неї він не приховував. Співачка відповідала взаємним фліртом і здавалося, щоб між ними точно палає пристрасть та любовні флюїди. Але офіційно наявність роману зірки не підтвердили та на питання, чи було у них щось одне з одним, досі віджартовуються.

Одного разу Тіна ледь не потрапила у скандал, тому що на рівному місці їй приписали роман з одруженим олігархом, Ігорем Коломойським. Балачки стосовно цього швидко розповзлися мережею, але жодних вагомих підтверджень наявності будь-якого контакту чоловіка та співачки не було оприлюднено. Ймовірність того, що ці плітки могли буди правдою майже рівні нулю, оскільки Кароль має репутацію порядної жінки, а Коломойський давно одружений сім’янин.

Тіна Кароль не підтвердила роман з Ігорем Коломойським
Тіна Кароль не підтвердила роман з Ігорем Коломойським

У проєкті “Танці з зірками” знаменитість працювала у парі з хореографом, Дмитром Жуком. Сценічну пристрасть та жагу до танцю шанувальники сприйняли занадто буквально та швиденько приписали співачці роман з танцюристом. Але Дмитро зізнався, що бачить Кароль тільки як боса та наставника і ніяких флюїдів між ними немає.

Діма Жук сприймає Тіну Кароль як боса та наставницю
Діма Жук сприймає Тіну Кароль як боса та наставницю

Сьогодні невідомо, чи зустрічається з кимось Тіна Кароль. Але зірка непрозоро натякає, що серце її відкрито для нового щастя.

Схожі статті