Нарешті звершилося: зниклий Олег Винник з’явився поза Україною — він не так далеко як Влад Яма і Ступка

Знаменитий український виконавець Олег Винник зник з інформаційного простору майже одразу після початку повномасштабної війни в Україні. Де знаходиться зірка і чому не повертається?

Фанати Олега Винника після 24 лютого одразу ж почали активно слідкувати за діями свого кумира. Втім, знаменитість обмежився засудженням повномасштабного вторгнення і після цього майже повністю зник з інформаційного простору.

Роман Недзельський розсекретив місцеположення Олега Винника

Роман Недзельський розсекретив місцеположення Олега Винника

Декілька місяців шанувальники не могли встановити місцеположення артиста. Та коли правда почала виходити назовні, адвокат Олега була вимушена публічно об’явити про те, що артист знаходиться в Німеччині і проходить лікування.

Аби зменшити потенційну хвилю критики, яка все одно вилилася на адресу артиста, юрист одразу ж підкреслила, що її підопічний дуже багато робить для України та фронту, а зокрема займається закупівлею та передачею автівок, які відправляються на передову.

Винник із авто свого благодійного фонду
Роман Недзельський розсекретив місцеположення Олега Винника

Згодом під час зустрічі повелителя вовчиць з волонтерами був зроблений кадр, яким згодом на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook поділився чоловік Оксани Білозер Роман Недзельський.

Кадр був зроблений у місті Лодзь. На даний момент артист не залишається на одному місці надовго, адже в нього гастролі Європою. Усі зароблені кошти виконавець направляє на благодійні заходи.

Нагадуємо, що особлива увага до повелителя вовчиць на початку повномасштабної війни також зумовлена скандалом, в який артист потрапив декілька років тому. Олег знявся у російському соціальному ролику, який був присвячений анексії Криму. Тоді співак публічно пояснив, що не мав жодного поняття, у чому насправді бере участь.

Схожі статті