Онук Софії Ротару вперше про ганебну втечу з України: “Був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя”

Єдиний онук знаменитої української виконавиці Софії Ротару Анатолій Євдокименко вперше прокоментував свою втечу з України за кордон. Усі деталі в статті.

Як відомо, на початку повномасштабної війни в Україні єдині син та онук Софії Ротару потрапили в гучний скандал у зв’язку з незаконним перетином кордону. Кадри з затриманими Русланом та Анатолієм розповсюдилося мережею з вірусною швидкістю. Втім, обидва зіркових нащадка утрималися від будь-яких коментарів з цього приводу.

Онук Софії Ротару зізнався про втечу з України

Онук Софії Ротару зізнався про втечу з України. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Але вже через декілька місяців фанати Софії Михайлівни почали підозрювати, що її онуку все ж таки вдалося виїхати закордон. Анатолій поводився вельми стримано і не надавав жодної інформації щодо свого місцезнаходження.

Але рано чи пізно правда виходить назовні. Нещодавно молодий музикант оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, у дописі до якої повідомив, що дійсно знаходиться в Європі.

“Цей рік, безумовно, був найскладнішим роком у моєму житті, але також і самим перетворюючим, я маю сказати. Я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Понад шість місяців жив життям справжнього кочівника, яке багато чому навчило мене про себе і дала мені новий погляд на те, що відбувається”, — зазначив Анатолій для DHA.

Варто відзначити, що батько хлопцю Руслан залишився в Україні, як і його бабуся. Не так давно Софія Михайлівна виходила на зв’язок з рідного села Маршинці. На честь свого дня народження легенда української естради запропонувала своїм фанатом долучитися до збору для її фонду, який був створений для допомоги сім’ям захисників.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.