Живе в злиднях і більше не було зіркових ролей: як змінилася красуня з серіалу “Тетянин день”

Далеко не всіх зірок прогримівшого серіалу "Тетянин день" чекав успіх після завершення проєкту. А певним акторам довелося зовсім не солодко.

Хоча життя знаменитостей здається райським, насправді, це далеко не так. А деяким зіркам взагалі доводиться пройти через неймовірні випробування, які їм приносить слава. Такою стала Анна Снаткіна — зірка культового серіалу “Тетянин день”.

Анна Снаткіна з серіалу “Тетянин день” розповіла про важкі випробування

Анна Снаткіна
Анна Снаткіна з серіалу Тетянин день розповіла про важкі випробування

Найтравматичнішим спогадом для акторки є її недуга, яку вона заробила під час фехтування. Жінка втратила свідомість від сильного болю, а в лікарні дізналася про непростий діагноз — грижа, яка може призвести навіть до паралічу.

Втім, зірка відмовилася від хірургічного втручання і займалася фізичними вправами, щоб побороти хворобу. Також вона носила корсет. Врешті-решт, їй вдалося вилікувати хребет та повноцінно встати на ноги.

Після шаленого успіху теленовели “Тетянин день” на Снаткіну чекав період стагнації. Вона не залишалася без роботи, але ролі отримувала незначні для своєї кар’єри. Не пощастило їй спочатку і в коханні: перший чоловік виявився зрадником, що зробило Анну менш довірливою особистістю.

Анна Снаткіна та Кирило Сафонов
Анна Снаткіна з серіалу Тетянин день розповіла про важкі випробування

І лише через 5 років Анна нову почала отримувати значні ролі. У той самий період відбулися зміни і в її особистому житті.

2012 року акторка вийшла заміж за петербурзького актора та шоумена Віктора Васильєва – колишнього гравця КВК та ведучого телепрограми “Yesterday Live”. Познайомилися вони на одному з ефірів, що вів Васильєв.

Як розповідала акторка, рішення одружитися вони ухвалили, коли “Вітя підійшов і сказав, що хоче від мене дітей”, а “коли ми подавали заяву до РАЦСу, я дізналася, що вагітна”.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.