Слава Соломка видав секрет емігрантки Олі Фреймут: “Вона поїхала не тільки з дітьми, а й з чоловіком”

Ольга Фреймут наразі перебуває в Америці разом з дітьми від першого та другого чоловіків, проте Оля не зізнавалась, що Локотко поїхав разом із нею. Цю новину видав Соломка.

Певно вже всі знають, що Оля Фреймут останні 9 місяців живе за кордоном, а саме в Америці, де навчається її старша донька Злата Мітчелл від першого чоловіка. Та насправді у США Оля точно не збиралась. Жінка зустріла війну у Провансі, що розташований у Франції. Там ведуча хотіла відсвяткувати свій ювілей разом з дітьми, але події, що відбулися наприкінці місяця в Україні, змусили Фреймут поїхати до старшої доньки в Америку.

Оля Фреймут перебуває за кордоном з чоловіком
Оля Фреймут перебуває за кордоном з чоловіком

Зараз Оля вже почувається більш менш звично у Лондоні та навіть знайшла роботу у міському виданні, де розповідає про події в Україні Також ведуча відмовилась від соціальних виплат. Фреймут дуже хоче повернутися додому, але заради безпеки дітей залишається в Америці.

Та нещодавно відкрився цікавий факт, що Фреймут перебуває за кордоном разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотко. Про це не спеціально розповів телеведучий Слава Соломка на одному з благодійних заходів Ілони Гвоздьової.

Слава вирішив подякувати всім жінкам, які залишилися та роблять багато чого корисного заради перемоги України. А також згадав жінок, які перебувають за кордоном і також роблять все можливе, щоб допомогти рідній країні. Та у цьому спічі Соломка й видав секрет головного ревізора України, але він цим в жодному разі не дорікнув Олі та її чоловікові, навпаки.

Оля Фреймут знаходить за кордоном з чоловіком
Оля Фреймут знаходить за кордоном з чоловіком

Але сама Ольга раніше казала, що її чоловік Володимир залишився в Україні та чекає на неї з дітьми вдома. Втім, підтвердження цих слів Соломка ми можемо почути лише від самої пані Фреймут, тож, чекаємо на відповідь.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.