Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про зради у шлюбі з зіркою: “Любить жити подвійним життям”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина відповіла на питання про імовірні зради у шлюбі зіркою під час тривалих відряджень.

Дружина знаменитого телеведучого Григорія Решетніка Христина вже понад декілька років активно веде особистий блог у соціальній мережі Instagram. У своєму акаунті молода жінка розповідає про досвід материнства, зіркового життя, світських виходів, тощо. Час від часу вона з’являється і на телебаченні, у якості благовірної шоумена.

Інтерес аудиторії до Христини — щирий та непідробний, адже вона готова ділитися своїми думками, секретами, а також розповісти ексклюзивну інформацію про власну родину, яку не почуєш від самого Григорія.

Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про зради

Нещодавно Христину Решетнік запитали про досвід тривалих розлук з чоловіком, відряджень та імовірних зрад зі сторони благовірного.

Блогерка одразу ж дала зрозуміти, що повністю впевнена у своєму чоловіку, але також підкреслила, що її ситуація цілком індивідуальна.

Дружина Григорія Решетніка вразила зізнанням про зради

“Так, я вірю що стосунки можна зберегти на відстані. Можна зателефонувати, говорити по відеозв’язку, опікуватися одне одним і намагатися не втратити спільні ниточки. Щоправда, робити це дуже довго може бути складно. Як показує практика і досвід моїх друзів, люди стають чужими. В кожного своє життя, оточення та інтереси. Тому потрібно намагатися шукати хоч інколи зустрічі — щоб обійнятися, відчути запах одне одного, поцілувати. У вірність дуже вірю — ну як не вірити, якщо Гріша вже 12 років веде Холостяк і літає постійно тижнями, де його оточують десятки дівчат, він веде заходи, де багато красунь — але я в ньому впевнена. І він ніколи не давав хоч на долю секунду в ньому засумніватися. В нас повна довіра, свобода. От чоловіка бо любить жити подвійним життям і любить кайф від таких відчуттів, або ні. Іншого не дано”, — зізналась Христина в сторіз.

Схожі статті