“Не хочеться в це вірити”: фанати масово втішають Потапа після новин про розлучення з Настею Каменських

На тлі чуток про розлучення Насті Каменських та Потапа, а також кризи в їхніх стосунках, шанувальники почали активно виражати свої емоції щодо цієї ситуації в соцмережах.

Після гучного повернення Насті Каменських в Україну навколо її шлюбу почали поширюватися найрізноманітніші чутки, починаючи з вагітності, і закінчуючи розлученням з Потапом. Останнім часом шанувальникам здається найбільш імовірним саме розрив стосунків зіркової пари, адже все вказує на негаразди в сім’ї.

В мережі обговорюють розлучення Потапа та Насті Каменських

В мережі обговорюють розлучення Потапа та Насті Каменських

Так, коли Потап та Настя Каменських обидва опинилися на Батьківщині, підписники помітили, що вони не проводять час разом, не публікують спільний контент, і навіть не демонструють почуття одне до одного, як робили це раніше. Стрічка новин поповнюється все новими домислами про розлучення зірок. А вони, в свою чергу, не поспішають робити спростувань.

В мережі обговорюють розлучення Потапа та Насті Каменських

Єдине, що дозволяє собі подружжя — взаємний піар. Нещодавно на особистій сторінці Олексія в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з піснею Насті Каменських, до якої продюсер створив вельми підозрілий допис: “Зима прощання”.

Підписники вирішили, що це прямий текст, який вказує на кінець його історії з виконавицею та почали масово втішати Потапа.

В мережі обговорюють розлучення Потапа та Насті Каменських

Нагадуємо, Потап та Настя Каменських довгі роки приховували правду про свій шлюб. 2019-го пара оприлюднила серію знімків зі свого весілля в київському лісі, але пізніше з’ясувалося, що торжество було святкуванням річниці. Насправді знаменитості побралися дуже давно в Лас-Вегасі.

Примітно, що згодом Потап визнав, що зраджував Ірині Горовій з виконавицею. Зважаючи, що розлучення відбулося у 2014 році, а жити разом пара перестала за 5 років до офіційного розриву, історія з Настею Каменських у продюсера триває щонайменше 10 років.

Схожі статті