Погляд в одну точку та знерухомлене обличчя: зрадниця Ані Лорак з Іспанії вразила мережу своїм виглядом

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак після низки скандалів стривожила фанатів своїм виглядом. Що саме могло занепокоїти шанувальників?

Навіть після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак не вдалося визначитися зі своєю позицією. Натомість артистка спочатку зникла на півроку з інформаційного простору, а потім повернулася з закликами до миру та любові.

Не варто і казати, що українці не оцінили подібної поведінки і почали активно критикувати артистку в мережі.

Куди зникла Ані Лорак
Ані Лорак стривожила мережу своїм виглядом

Ані Лорак стривожила мережу нездоровим виглядом

Спочатку Ані намагалася зберігати позитив попри війну та власні зруйновані інтереси. Артистка осіла в Іспанії разом зі своєю єдиною дочкою Софією, і здається, змогла абстрагуватися від подій в світі.

Ані Лорак стривожила мережу нездоровим виглядом

Цілком імовірно, що це було лише хибне враження. Нещодавно Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому постала в незвичному для шанувальників стані. Артистка просто дивилася в одну точку, і не поворухнула жодним м’язом свого обличчя.

Чи намагалася знаменитість подати якийсь знак чи сигнал про те, що їй не все одно сказати важко.

Нагадуємо, що колишній чоловік співачки Мурат Налчаджиоглу на момент повномасштабного вторгнення разом зі своєю нареченою знаходився в Києві. Спочатку бізнесмен допомагав українцям і евакуюватися, а потім на декілька тижнів поїхав до Туреччини.

Чоловік проявив себе, як смілива та безстрашна людина. Адже при повному праві та можливості сховатися деінде, Мурат майже не покидав територію України і робив усе можливе, щоб допомогти українцям впоратися з ворогом. Зараз Ані Лорак поведінку чоловіка ставлять у приклад.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.