На 1 жіночу зраду за статистикою 4 чоловічих: Бабкін, чоловік Ніни Матвієнко та інші чоловіки-зрадники

У нашому світосприйнятті звично вважати, що зраджувати можуть лише чоловіки і насправді таких прикладів серед зірок і звичайних сімейних пар багато, але й жінки не завжди святі. Тож, ми знайшли єдину жінку зрадницю серед українського шоу-бізнесу.

Є багато прикладів, коли зірковим жінкам зраджували їх чоловіки, в яких вони були впевнені, але їх кохані врешті решт їм зрадили. Тож, спочатку розберемо зради зіркових чоловіків.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Бабкін відомий український зрадник, за його словами в нього було не менше ніж 100 жінок, крім дружини Сніжани. Попри те, що їй було дуже неприємно та болісно, жінка пробачила всі зради. І нині родина Бабкіна досі живе разом та виховує дітей.

Юрій Нікітін

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Вже перебуваючи у щасливому шлюбі з Ольгою Горбачовою, Нікітін також не зміг втриматися перед молодою дівчиною та зрадив Ользі й навіть заявив про те, що хоче побудувати стосунки з новою дівчиною. Але згодом він зрозумів, що це було лише захоплення та фактично вималював пробачення у колишньої. І зараз ми бачимо, що Ольга та Юрій виховують двох дівчат та будують своє родинне щастя.

Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар

Чоловік Ніни Матвієнко
Чоловік Ніни Матвієнко

Петро також піддався чарам жінок молодше за Ніну митрофанівну та зрадив кохану, але був пробачений та поставлений перед жорстоким ультиматумом, якщо хоч раз скоєне повториться, буде розлучення.

Мурат Налчаджиоглу

Чоловік Ані Лорак
Чоловік Ані Лорак

Чоловік Ані Лорак гарячих турецьких кровей, а відомо, що такі чоловіки мають палкий настрій та не бачать нічого страшного у зрадах. Ба більше, у західних чоловіків – це норма. Тож, Лорак також пережила зраду, але не змогла пробачити та розлучилася з невірним чоловіком, від якого встигла народити доньку.

А тепер розкриваємо головну інтригу статті, ким стала та сама єдина жінка, яка наважилась на зраду та піддалася чарам.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Так, саме Ольга змогла піддатися чарам іншого чоловіка перебуваючи у шлюбі з Паперним. Річ в тому, що Оля закохалася у свого нинішнього чоловіка Віталія Борисюка одразу та зрадила колишньому, але ця ситуація не зіграла з акторкою злий жарт, адже зараз Оля та Віталій щасливо живуть у шлюбі більше 25-ти років.

Схожі статті