Онучка Софії Ротару показала свого немолодого нареченого-мільйонера: мало того, що зі статками, ще й красень

Онучка знаменитої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко підкорила мережу новим знімком з заможним нареченим. Усі деталі в статті.

У легенди української естради є лише одна спадкоємиця жіночої статі. Мова йде про її онучку Соню Євдокименко.

Нащадки української Примадонни отримали блискучу освіту: Софія та її рідний брат Анатолій вчилися у Великобританії, де досконало оволоділи декількома іноземними мовами. Втім, їхні дороги розійшлися: хлопець вирішив присвятити своє життя музиці, а дівчина — дизайну та моделінгу.

Соня Євдокименко підкорила мережу селфі зі своїм нареченим

Софія покинула свого бойфренда-француза і переїхала до Сполучених Штатів Америки, де доля її звела з мільйонером Денисом Жадановим. ЗМІ одразу ж приписали чоловіку статус нареченого, хоч зіркова бабуся спростувала новину про весілля. Втім, саму Соню такі плітки начебто не бентежать.

Своє особисте життя красуня демонструє не часто. Здебільшого контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм присвячений лайфстайлу, моді, трендам, здоров’ю та життю в Нью-Йорку.

Однак, інколи там з’являється і Денис, який здебільшого роз’їжджає по відрядженням і не так часто тішить кохану можливістю зробити спільні кадри. Наприклад, нещодавно спадкоємиця Софії Михайлівни оприлюднила у своєму мікроблозі в соціальній мережі Інстаграм нове фото з Жадановим, яке було зроблене в спортивній залі.

Внучка Софії Ротару підкорила мережу селфі зі своїм нареченим

Кадр з’явився не просто так: Соня повідомила, що її коханий святкує свій день народження. Тож, імовірно, фанатам пари слід очікувати на оновлення у вигляді контенту з вечірки. Як ніяк, але війна далеко для Соні і вона продовжує насолоджуватися розкішним життям в США.

Схожі статті