Старша донька Алли Пугачової Орбакайте заявила, що буде зустрічати Новий рік не вдома, а у воді: примхи еліти

Як відомо, після втечі Алли Борисівни за кордон Христина Орбакайте залишилася в російській федерації і не зважала на інтриги, які почали плести її ж колеги навколо сімейства Примадонни.

Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми покинули територію російської федерації ще на початку повномасштабної війни в Україні. Зірки заявляли, що мають усі наміри повернутися до Батьківщини, як тільки-но випаде така можливість. Однак, тиск журналістів, колег та політиків змусив знаменитостей переглянути свої плани на майбутнє.

Христина Орбакайте заявила, що буде зустрічати Новий рік у воді

Христина Орбакайте
Христина Орбакайте заявила, що буде зустрічати Новий рік у воді

Однак, Христина залишилася в москві і впродовж року активно підкреслювала, що покидати росію не буде. Тим часом її колишній чоловік Володимир Пресняков встиг оскандалитися через фінансування окупантів, а син вищевказаного чоловіка втік за кордон, аби уникнути мобілізації.

Втім, і Христина не збирається залишатися на зимові свята на Батьківщині, коли мова заходить за доходи. Як відомо, російські зірки заробляють найбільші гроші поза російської федерації. Період свят як правило приносить їм шалені гроші за виступи в Арабських Еміратах, Туреччині, Європі — де більше заплатять.

Так і Христина зважилася на тимчасову втечу – через Туреччину. На особистій сторінці дочки Алли Пугачової в соціальній мережі Інстаграм з’явився анонс заходу, в якому вона братиме участь. Блондинка збирається виступити перед гостями лайнера, який здійснить новорічну подорож із Сочі до Туреччини.

Христина Орбакайте заявила, що буде зустрічати Новий рік у воді

“Круїз “Новий рік у відкритому морі” з 30 грудня до 6 січня”, – написано на постері, який опублікувала Орбакайте у власно блозі. Звісно, дозволити собі квитки на такий лайнер зможуть лише представники російської еліти. А маршрут лайнера буде хоча і недовгим, але вельми “захоплюючим”, зважаючи на останні події.

Схожі статті