Ведуча Лілія Ребрик власним прикладом показала, як необхідно обігріватися цієї зими: “Мої генератори тепла”

Ведуча Лілія Ребрик — чарівна мама двох не менш чарівних дівчаток — Діани та Поліни. Дві маленькі квіточки це справжні генератори радості для зіркової матусі, тим паче, коли вони так схожі на красуню Лілію та на свого татуся Андрія Дикого.

Ведуча Лілія Ребрик та танцюрист Андрій Дикий познайомились у 2011 році, коли Лілія ще була учасницею танцювального проєкту “Танці з зірками”, однак, тоді вони були лише друзями, як вже потім розповідала в численних інтерв’ю ведуча. Вона наполегливо намагалася довести чоловіку, що вміє дружити з особами протилежної статі, але в Андрія на неї були інші плани.

Родина Лілії Ребрик

Після фінального виступу на “Танцях з зірками” Ребрик та Дикий разом пішли до ресторану, де він нарешті зробив перший крок та зізнався у почуттях. Далі танцівник освідчився, продумавши все до дрібниць: розпис, гучне весілля у Чернівцях, весільна подорож, а після — народження дитини.

Так і сталося. У 2011 році пара одружилася, а в 2012 у них народилася старша Діана, а в 2018 році на світ з’явилась маленька Поліна.

Після 24 лютого Лілія Ребрик з чоловіком живуть на два міста: подружжя знаходиться в Києві, а от донечок вони відвезли на Батьківщину мами, до Чернівців. Артистка дуже важко переживає розлуку з дітьми, але заради їх безпеки необхідно потерпіти.

Діана та Поліна — копії зіркової матусі

Однак, днями Лілія Ребрик виклала спільну світлину, на якій вони позують разом з Діаною та Поліною на засніженому подвір’ї. Вони обрали спільний фемілі-лук для даних фото: Лілія та Діана в пуховиках у чорно-білий принт, а Поліна в такому ж пуховику, але принт у вигляді блакитних гортензій, також не ній блакитна ангорова шапку та рукавички в тон.

Лілія Ребрик дуже зворушливо підписала дану світлину, назвавши дівчаток генераторами тепла та любові та закликавши підписників обійняти своїх діток:

“Мої генератори тепла, любові і щастя”

Донечки ведучої помітно подорослішали, стали ще більш вродливими та майже як дві краплі води схожими на свою зіркову неньку. Це не могли не помітити підписники, які одразу почали засипати дівчат компліментами:

  • “Неймовірно подорослішали дівчатка, а Ліля така ж гарна”
  • “Такі вже дорослі квіточки. Прекрасні!”
  • “Красуні, обожнюють вашу родину!”

Нагадаємо, Лілія Ребрик народилася у місті Чернівці в 1981 році.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.