Вони знайшли дружин на проєкті “Голос країни”: Горбунов та Осадча, Мірзоян та Матвієнко, Дуда і Кекелія

Популярний проєкт "Голос країни" поєднує не тільки його учасників зі світом шоу-бізнесу, а з одинокі серця. Ці пари зустрілися та закохалися під час знімання вокального шоу, і до сьогодні не втратили почуття один до одного.

У житті буває так, що люди знаходять своє кохання там, де навіть не здогадувалися його шукати. У сучасному світі стало дедалі важче знайти собі партнера на все життя, а зіркам українського шоу-бізнесу це ще та задача із зірочкою, оскільки публічні люди зазвичай весь час займаються роботою та зніманнями, та не мають часу на особисте життя. Проте, цих пар звела саме сцена.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом з 2015 року
Катя Осадча та Юрій Горбунов разом з 2015 року

Пара познайомилася на зніманнях проєкту “Голос. Діти” у 2015 році й ледь не одразу почали проявляти симпатію один до одного. Горбунов зовсім нещодавно розлучився з дружиною, з якою прожив майже 20 років, а у Каті вже був невдалий шлюб. Попри це колеги наважилися дати шанс одне одному, та спалахнувше кохання більше не згасло. У 2017 році пара офіційно одружилася і зараз виховують двох спільних дітей.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко почала зустрічатися з Арсеном Мірзояном коли він ще був одружений
Тоня Матвієнко почала зустрічатися з Арсеном Мірзояном коли він ще був одружений

Навколо цієї пари й досі не вщухають балачки. Арсен та Тоня вперше зустрілися на проєкті “Голос країни” та майже одразу почали проявляти симпатію один до одного. Тримати почуття під контролем не вдалося та між співаками спалахнув роман. Але була одна проблема — Мірзоян був одружений. І коли став вибір, піти від Матвієнко, або зізнатися дружині у зраді, артист обрав другий варіант. Виконавець розлучився з дружиною і вони з Тонею почали жити разом. Пара офіційно одружилася, коли співачка завагітніла і вже понад 5 років щасливі разом.

Роман Дуда та Віра Кекелія

Віра Кекелія та Роман Дуда нещодавно стали батьками вдруге
Віра Кекелія та Роман Дуда нещодавно стали батьками вдруге

Ця парочка познайомилася на “Голосі” у 2016 році. Віра не сприймала залицяння Романа серйозно, оскільки не так давно розсталася зі своїм хлопцем. Проте сам Дуда стверджує, що як тільки побачив майбутню дружину зрозумів, що хоче провести з нею все життя. У 2017 році закохані одружилися та зараз виховують двох дітей.

Схожі статті