Еволюція зачісок Тіни Кароль: як змінювались образи української поп-діви за 21 рік творчої кар’єри

Тіна Кароль є дуже впізнаваною артисткою не тільки через шалену популярність, а ще й через свій образ. Всі знають Тіну як блондинку, але вона не завжди обирала для себе блонд.

Тіна Кароль є дуже впізнаваною артисткою не тільки через шалену популярність, а ще й через свій образ. Всі знають Тіну як блондинку, але вона не завжди обирала для себе блонд.

Насправді ж у кожної жінки є в житті етап експериментів, коли ти не знаєш чого хочеш і найлегший шлях щось змінити – це зачіска. Як то кажуть в народі: “Нова зачіска – нове життя”. Приблизно такого ефекту чекає кожна дівчина, коли наважується на нову стрижку чи колір волосся. Це діє ніби терапія для душі і надію на зміни. Такі періоди були й у житті Тіни.

Всі зачіски Тіни Кароль
Всі зачіски Тіни Кароль

У молодості Кароль відпускала довгі кучері кольору блонд і саме вони стали для неї тією деталлю, через яку молоду голосисту дівчину почали пізнавати і запам’ятовувати. З такою зачіскою Кароль ходила багато років, але потім вийшла заміж та вирішила стати більш серйозною.

Всі зачіски Тіни Кароль
Всі зачіски Тіни Кароль

До того ж співачці запропонували роль у короткометражному кіно “Колишні”, де героїня Тіни повинна була бути з коротким волоссям. Так, дівчина позбулась своїх локонів і приміряла на себе й нині трендову зачіску “Боб-каре”.

Всі зачіски Тіни Кароль
Всі зачіски Тіни Кароль

Згодом Тіна вирішила, що блонд їй приївся та стала шатенкою. Варто сказати, що Кароль пасувало, але виглядала вона досить незвично.

Так, насолодившись образом шатенки, Кароль перетворилась на руду бестію. З її кольором очей, руде волосся дуже гарно поєдналося та робило Тіну більш яскравою.

Всі зачіски Тіни Кароль
Всі зачіски Тіни Кароль

Та потім Тіна подорослішала, поекспериментувати і вирішила повернутися до улюбленого блонду. Але відтепер Кароль носить не тільки локони, а ще й часто з’являється на конвертах, шоу та у повсякденному житті з рівним волоссям. І цей образ пасує Тіні найбільше.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".